Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Rino Larsen hovedbilde
lørdag 
Bærums Verk

Utstilling med Rino Larsen

Rino Larsens bilder er ofte fargesterke og energiske. Temaene i hans bilder er inspirert av livsglede, kjærlighet, energi og undring.

Komposisjonene er sammensatte og i mange av dem ligger det skjulte elementer og budskap man ikke alltid opplever uten å studere nøye.

Rino Larsen (født i 1961) er bosatt og arbeider ved Lillestrøm.  Med en lang bakgrunn som illustratør og designer bruker han erfaringene bevisst i omgang med både farger, det figurative og det abstrakte. Larsen debuterte med en utstilling i 2008 der alle bildene ble solgt og har siden da arbeidet aktivt som kunstner. Han har hatt en rekke utstillinger og har på kort tid fått et stort publikum. Larsen er innkjøpt av en rekke selskaper og offentlige institusjoner.

Periode: 02. april – 01. mai 2022.

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!