Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Rino Larsen hovedbilde
lørdag 
Bærums Verk

Utstilling med Rino Larsen

Rino Larsens bilder er ofte fargesterke og energiske. Temaene i hans bilder er inspirert av livsglede, kjærlighet, energi og undring.

Komposisjonene er sammensatte og i mange av dem ligger det skjulte elementer og budskap man ikke alltid opplever uten å studere nøye.

Rino Larsen (født i 1961) er bosatt og arbeider ved Lillestrøm.  Med en lang bakgrunn som illustratør og designer bruker han erfaringene bevisst i omgang med både farger, det figurative og det abstrakte. Larsen debuterte med en utstilling i 2008 der alle bildene ble solgt og har siden da arbeidet aktivt som kunstner. Han har hatt en rekke utstillinger og har på kort tid fått et stort publikum. Larsen er innkjøpt av en rekke selskaper og offentlige institusjoner.

Periode: 02. april – 01. mai 2022.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Kajakktur i Akerselva
søndag
13:30

Kajakktur i Akerselva

Et morsomt eventyr for hele familien eller vennegjengen. Ingen erfaring med kajakkpadling kreves; nybegynnervennlig kajakktur.

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.