Søk i Aktiv i Oslo

Utfordrerne (Stand-up) hovedbilde
mandag 
20:00
SALT, Pyramiden

Utfordrerne (Stand-up)

Nykommerkveld for ferske humorister på SALT!

Her skal freshe og ferske stand-upere få prøve seg. Dette er stedet hvor du kan oppleve helt nye talenter innen humorsjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

WORKSHOP
I forkant av showet er det en gratis tekst-workshop hvor du som komiker kan møte andre komikere og jobbe med nye tekster. Interessert i å bli med? Meld deg inn fb-gruppen “Workshop på Salt”, og møt opp kl. 18.00 på SALT.

Aldersgrense: 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
lørdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
lørdag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

På vei inn fra beitet er det gøy å se på hva på hestene finner på i ridebanen. EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!