Arrangementet er fullført.

Utekonsert: Bjørn Eidsvåg + Lisa Nilsson hovedbilde
søndag 
19:00
SALT Art - Music

Utekonsert: Bjørn Eidsvåg + Lisa Nilsson

Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg gjør fire eksklusive konserter sammen i Norge til sommeren. Duoen gjorde stor suksess med «Mysteriet deg» i 2002, en låt som er en av Eidsvågs største låter.

«Lisa Nilsson har stor suksess i Sverige for tiden. Etter fullført jubileumsturné med Himlen runt hörnet, er hun nå i gang med showet: Kvinnen som är jag, på Rival i Stockholm. Likevel tar hun seg tid til å gjøre noen konserter sammen med oss i sommer. Det er en fryd å arbeide med Lisa. Hun er profesjonell til fingerspissene, hun synger som få andre, hun er morsom og hun er dedikert til sitt publikum. Det skal bli fint å dele scene med Lisa igjen», sier Bjørn Eidsvåg.

«Jag ser så mycket fram emot att återförenas med Bjørn och musikerna igen, och inte minst publiken. Jag gjorde ett antal bejublade konserter med ”Himlen runt hörnet 25 år” i Norge för ett år sen, men har sedan inte haft möjlighet att komna tillbaka förrän nu. Jag spelar min egen förställning ”Kvinnan som är jag” på Rival i Stockholm just nu, där jag skrivit manus och en del ny musik, och sjunger, steppar och skådespelar. Det fortsätter jag med hela hösten. Därefter hoppas jag kunna hälsa på i Norge i samband med att vi tar föreställningen på turné. Eventuellt gör jag något nytt ur den när Bjørn och jag delar scen i sommar. Sen blir det förstås favoriter ur min blandade repertoar», forteller Lisa Nilsson.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Lisa Nilsson har siden slippet av låta «Himlen runt hörnet» fra 1992, og albumet ved samme navn, posisjonert seg som en av Skandinavias viktigste og mest innflytelsesrike pop/soul-artister. Med en imponerende musikk-katalog i bagasjen, og over 300.000 månedlige lytter i Spotify, er dette uten tvil en artist som har og får en sentral og viktig posisjon i nordisk musikkhistorie.

Konsertstart kl. 20.
CC: 490kr inkl. avgift.
ID: 18 år (kontakt info@salted.no for info om vergeordning)

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt.