Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utekino på Vulkan: Et glass til hovedbilde
onsdag 
19:00

Utekino på Vulkan: Et glass til

Ta med varme ullpledd, inviter med deg venner og kjære, og bli med på en høstkveld litt utenom det vanlige.

Filmen vises utenfor Pokalen på Vulkan – som for anledningen har funnet frem popcornmaskinen med både popcorn og baconcrisp, barmenyen er finpusset, og kakaokjelen vasket og klar. Skulle det bli regn denne dagen, så har Pokalen store parasoller man kan sitte under ved behov.

Så over til høydepunktet: Kveldens film vant Oscar for beste internasjonale film og er en godbit som passer de aller fleste:
ET GLASS TIL er en dansk film fra 2020. Den handler om fire lærere og venner som bestemmer seg for å teste Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet. ET GLASS TIL er et morsomt, rørende og tankevekkende drama om vennskap, frihet, kjærlighet – og alkohol.
Filmen har et stjernelag av danske skuespillere ledet an av Mads Mikkelsen. (- Filmweb)

Arrangementet er støttet av Oslo kommune og er gratis for alle.

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Rush at Night er endelig tilbake!
fredag
20:00

Rush at Night er endelig tilbake!

Har du lyst til å tilbringe natten på Rush og ha 12 elleville timer med konkurranser, aktiviteter og masse gøy i Norges kuleste trampolinepark?

Eventbilde: Lykke til, Cathrine Frost!
fredag
21:00

Lykke til, Cathrine Frost!

«Lykke til Cathrine Frost» er en humorforestilling om filosofi, føding og folkehelse. Med dubstep og karate som virkemidler.