Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utekino: Kvinne på krigsstien hovedbilde
lørdag 
17:00
SALT Arena

Utekino: Kvinne på krigsstien

Visningsstart: 17.00

SALT gjør det ingen andre tør og inviterer til ekstremkino på en av vinterens kaldeste dager og markerer at Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019. På lerretet skal de vise Nordisk råds filmpris-vinner og Islands Oscar-kandidat «Kvinne på krigsstien» av Benedikt Erlingsson. Det vil bli en helt unik opplevelse som er tett på både vær, vind og havet. Det skal fyres opp i alle båltønner vi kommer over og det serveres noe rykende varmt i alle kopper og krus. Ta på deg det varmeste de eier og kanskje til og med ta med en sovepose. Sola går ned tidlig og derfor starter de også visningen tidlig, Kl. 17:00.

Om filmen:
En islandsk feelgood-film om en kvinnes kamp mot monstermastene!

Halla (Halldóra Geirharðsdóttir) erklærer krig mot aluminiumsindustrien. Til vanlig er hun en ydmyk kordirigent, men bak fasaden lever hun et dobbeltliv som brennende engasjert, buespennende miljøaktivist. Egenhendig iverksetter hun spektakulære aksjoner for å få bukt med monstermastene en gang for alle – Halla er beredt på å risikere alt for å beskytte de islandske viddene!

Denne visningen er et samarbeid mellom: arthaus, SALT Art – Music, Den islandske ambassade og Naturvernforbundet

Relaterte saker

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Blå-mandag på SNØ
mandag
00:00

Blå-mandag på SNØ

Få en kick-start på uka, og snu blå-mandagen. Hver mandag frem til sommeren setter SNØ opp en lavterskel slalomløype i alpinbakken!

Eventbilde: Tilbud på klippekort hele april!
mandag
00:00

Tilbud på klippekort hele april!

Benytt deg av april-kampanjen til Drammensbadet og få 15 bade-billetter for prisen av 10!