Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Urban Circus – et familieshow hovedbilde
søndag 
14:00
Sentralen

Urban Circus – et familieshow

Velkommen til sirkusmagi med Urban Circus. Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie. Her ligger det halsbrekkende og latterlige overraskelser på lur som du sent vil glemme. Forbered deg på å bli imponert og få pirret lattermusklene. Forestillingen varer i 30 minutter.

Workshop:
Etter showet blir det mulighet for å prøve seg. Små såvel som store. Her møter du artistene fra showet som gir deg muligheten til å lære et sirkustriks eller to. Disipliner: sjongleringsballer, diabolo, flower stix, tallerkenspinning og kanskje balansedisipliner som stylter og balansebrett hvis forholdene tillater det. Workshopen varer i 30 minutter. Velkommen skal du være!

Arrangementet er gratis, og åpent for alle.

Hvor: I gata utenfor Sentralen, Øvre Slottsgate 3
Når: Søndag 14. august kl. 12.00 og 14.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Julemarked på Edvard Munch vgs
tirsdag
15:00

Julemarked på Edvard Munch vgs

Edvard Munch vgs sine elevbedrifter på Håndverk, design og produktutvikling, Blomst, Interiør- og eksponeringsdesign og Kunst, design og arkitektur selger sine produkter.

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!