UpSkill:Summer Gaming Camp hovedbilde
mandag 

UpSkill:Summer Gaming Camp

Eldorado E-sport & Entertainment er et nytt underholdningskonsept for alle som liker gaming, e-sport og alt av digital underholdning. Nå åpner de dørene for en sommeraktivitet som sent vil glemmes. En ferieaktivitet for ungdom mellom 13-16 år med interesse for gaming. Fem dager med et variert program pakket med læring og moro.

Det er begrenset antall plasser (50 stk) hver uke.

Les mer om UpSkill:Summer her

 

Om UpSkill:Summer hos Eldorado E-Sport

Kort fortalt handler UpSkill:Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Det blir fokusert på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill.
Coachene vil lære bort hvordan man kontrollerer sine egen følelser mens en spiller, hvordan man samarbeider internt i laget og kommuniserer. De vil også gi tips til mental trening, fysisk fostring og kosthold, og selvsagt ulike taktikker og tips som kan bruke i selve spillet.

Hver dag drar coacher og deltagere ut av huset. Programmet inneholder å spise lunsj på Oslo Reptilpark, spille minigolf på Oslo Camping, ta en badetur til Sørenga og utforske Oslo by.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på egenhånd med å bygge en egen PC, lære om streaming, spille VR, eller spille på Eldorado storskjerm. Kanskje blir det også besøk av noen kjente gaming-personligheter.

Etter det ordinære programmet på campen er over, kl 17.00, er det fritt frem for deltakerne til å spille gratis resten av dagen på Eldorado E-sport, gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om gaming.

 

Deltagerinformasjon

Deltakerne deles inn i fire grupper av 10-15 personer og følges av hver sine gruppeledere, som gjerne selv er aktive esport-utøvere.
Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uken og dele av sine egne tips og triks, foruten gi personlig veiledning og oppfølging. Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill:Summer glede og øke ferdighetene til selv erfarne gamere.

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
torsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.