Arrangementet er fullført.

UpSkill:Summer Gaming Camp hovedbilde
mandag 

UpSkill:Summer Gaming Camp

Eldorado E-sport & Entertainment er et nytt underholdningskonsept for alle som liker gaming, e-sport og alt av digital underholdning. Nå åpner de dørene for en sommeraktivitet som sent vil glemmes. En ferieaktivitet for ungdom mellom 13-16 år med interesse for gaming. Fem dager med et variert program pakket med læring og moro.

Det er begrenset antall plasser (50 stk) hver uke.

Les mer om UpSkill:Summer her

 

Om UpSkill:Summer hos Eldorado E-Sport

Kort fortalt handler UpSkill:Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Det blir fokusert på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill.
Coachene vil lære bort hvordan man kontrollerer sine egen følelser mens en spiller, hvordan man samarbeider internt i laget og kommuniserer. De vil også gi tips til mental trening, fysisk fostring og kosthold, og selvsagt ulike taktikker og tips som kan bruke i selve spillet.

Hver dag drar coacher og deltagere ut av huset. Programmet inneholder å spise lunsj på Oslo Reptilpark, spille minigolf på Oslo Camping, ta en badetur til Sørenga og utforske Oslo by.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på egenhånd med å bygge en egen PC, lære om streaming, spille VR, eller spille på Eldorado storskjerm. Kanskje blir det også besøk av noen kjente gaming-personligheter.

Etter det ordinære programmet på campen er over, kl 17.00, er det fritt frem for deltakerne til å spille gratis resten av dagen på Eldorado E-sport, gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om gaming.

 

Deltagerinformasjon

Deltakerne deles inn i fire grupper av 10-15 personer og følges av hver sine gruppeledere, som gjerne selv er aktive esport-utøvere.
Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uken og dele av sine egne tips og triks, foruten gi personlig veiledning og oppfølging. Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill:Summer glede og øke ferdighetene til selv erfarne gamere.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!