Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy hovedbilde
tirsdag 
20:00

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy

ntso

Samū: Trine og Sanders musikalske verdener

Sammen lager de retrospektiv og relevant popmusikk som trekker i mange retninger og som påvirkes av blant annet 60-tallets pop og psykedelia, 70-talls soul, 80-tallets svulmende ballader og 90-tallets synthpop, alt sett gjennom eksperimentelle, moderne øyne.
Tekstene tar opp eksistensielle temaer, ofte skrevet fra et naivt perspektiv.

Etter å ha spilt inn sine første singler i Øra med Karl Klaseie, gjort flere konserter i Oslo-området, hjemmesnekra en musikkvideo og signa med No Forevers, er samū i gang med å spille inn sin første full-lengder og klare til å vokse opp og ut av undergrunnen.

Sjekk ut bandet på Facebook>>

Les mer her>>

—————————————————————————–
Toy Savoy begynte som en nødvendig flukt for fem Trondheimsgutter fra den eksistensielle tomheten som oppstår etter videregående er omme, og fungerer i så måte den dag i dag.
Musikken er preget av en forkjærlighet for Beatles og deres prisverdig enkle men fengende melodier, og lydlandskap i retning Tame Impala og Radiohead. Etter en varm konsertvinter, med blant annet supportgig for Gold Celeste og Urørtanbefaling, er Toy Savoy klar for å sakte men høylytt ta over verden!

CC: 100,-
Forhåndssalg av billetter>>
ID: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!