Arrangementet er fullført.

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy hovedbilde
tirsdag 
20:00

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy

ntso

Samū: Trine og Sanders musikalske verdener

Sammen lager de retrospektiv og relevant popmusikk som trekker i mange retninger og som påvirkes av blant annet 60-tallets pop og psykedelia, 70-talls soul, 80-tallets svulmende ballader og 90-tallets synthpop, alt sett gjennom eksperimentelle, moderne øyne.
Tekstene tar opp eksistensielle temaer, ofte skrevet fra et naivt perspektiv.

Etter å ha spilt inn sine første singler i Øra med Karl Klaseie, gjort flere konserter i Oslo-området, hjemmesnekra en musikkvideo og signa med No Forevers, er samū i gang med å spille inn sin første full-lengder og klare til å vokse opp og ut av undergrunnen.

Sjekk ut bandet på Facebook>>

Les mer her>>

—————————————————————————–
Toy Savoy begynte som en nødvendig flukt for fem Trondheimsgutter fra den eksistensielle tomheten som oppstår etter videregående er omme, og fungerer i så måte den dag i dag.
Musikken er preget av en forkjærlighet for Beatles og deres prisverdig enkle men fengende melodier, og lydlandskap i retning Tame Impala og Radiohead. Etter en varm konsertvinter, med blant annet supportgig for Gold Celeste og Urørtanbefaling, er Toy Savoy klar for å sakte men høylytt ta over verden!

CC: 100,-
Forhåndssalg av billetter>>
ID: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.