Arrangementet er fullført.

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy hovedbilde
tirsdag 
20:00

Upolert presenterer: Samū og Toy Savoy

ntso

Samū: Trine og Sanders musikalske verdener

Sammen lager de retrospektiv og relevant popmusikk som trekker i mange retninger og som påvirkes av blant annet 60-tallets pop og psykedelia, 70-talls soul, 80-tallets svulmende ballader og 90-tallets synthpop, alt sett gjennom eksperimentelle, moderne øyne.
Tekstene tar opp eksistensielle temaer, ofte skrevet fra et naivt perspektiv.

Etter å ha spilt inn sine første singler i Øra med Karl Klaseie, gjort flere konserter i Oslo-området, hjemmesnekra en musikkvideo og signa med No Forevers, er samū i gang med å spille inn sin første full-lengder og klare til å vokse opp og ut av undergrunnen.

Sjekk ut bandet på Facebook>>

Les mer her>>

—————————————————————————–
Toy Savoy begynte som en nødvendig flukt for fem Trondheimsgutter fra den eksistensielle tomheten som oppstår etter videregående er omme, og fungerer i så måte den dag i dag.
Musikken er preget av en forkjærlighet for Beatles og deres prisverdig enkle men fengende melodier, og lydlandskap i retning Tame Impala og Radiohead. Etter en varm konsertvinter, med blant annet supportgig for Gold Celeste og Urørtanbefaling, er Toy Savoy klar for å sakte men høylytt ta over verden!

CC: 100,-
Forhåndssalg av billetter>>
ID: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: PUST: Julero
søndag
20:00

PUST: Julero

En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

Eventbilde: Adam Douglas – «An American holiday»
søndag
20:00

Adam Douglas – «An American holiday»

Folkekjære Adam Douglas har for fjerde år på rad gleden av å ønske velkommen til publikums suksessen «An American Holiday», en stemningsfull og storslått julekonsert hvor han gjør tidløse jule klassikere til sine egne.

Eventbilde: Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene
onsdag
19:00

Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene

Dropp alle andre planer denne kvelden og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!