Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Unik utstilling i Kreftforeningens Vitensenter hovedbilde
torsdag 
19:00
Kreftforeningens Vitensenter

Unik utstilling i Kreftforeningens Vitensenter

I hele oktober gir Coop 1% av alt de selger av frukt, grønt og bær til Rosa sløyfe-aksjonen. For å skape oppmerksomhet rundt tiltaket, Rosa sløye-aksjonen og mammografiprogrammet, har Coop sammen med fotograf Pål Laukli tatt mammografi av frukt og grønt på Aker sykehus.

Resultatet har blitt en serie med 12 unike bilder verden aldri har sett maken til. På utstillingen selges disse i et begrenset opplag til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Det vil også være mulighet for å kjøpe bildene i større formater på bestilling.

Tid: torsdag 27. oktober kl. 19.00-20.00

Sted: Kreftforeningens Vitensenter, Kongens gate 6

Arrangør: Kreftforeningen, Brystkreftforeningen, Coop og Pål Laukli

Relaterte saker

Eventbilde: Gull verdt – når mynter blir historie
tirsdag
00:00

Gull verdt – når mynter blir historie

Gull er makt – gull gir ære. Gjennom å utgi gullmynter, har herskere gjennom 2600 år gjort det mulig å møtes og utveksle verdier i tillit. Enkeltpersoners bragder lever videre gjennom ærestegn i gull.

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Barnesøndag: Juleverksted
søndag
11:30

Barnesøndag: Juleverksted

Bli med på et litt annerledes juleverksted hvor du kan lage julepynt og julekort inspirert av riktig, riktig gamle dager.