Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Turist i egen by hovedbilde
søndag 
09:00

Turist i egen by


Søndag 23. april 2017 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.

Praktisk informasjon om Turist i egen by 23. april 2017.

Fra og med 3. april vil det åpnes opp for forhåndsbestilling av Turist i egen by-pass. Da kan man få tilsendt koder som er gyldige for bruk denne dagen i VisitOSLOs Oslo Pass-app for smarttelefoner. Registrering skjer på www.visitoslo.com/turistiegenby fra 3. april. Man kan bestille maks 6 pass per henvendelse.
Det vil også være mulig å hente papirpass i forkant på Oslo Visitor Centre, Østbanehallen fra 7. april. Kun et begrenset antall pass kan forhåndsbestilles/hentes i forkant. Resterende pass deles ut i Borggården, Oslo Rådhus og på Oslo Visitor Centre under selve arrangementet 23. april.

Rådhuset vil selvfølgelig være åpent for publikum som ønsker å besøke utstillerne på stand, være med på omvisning, se installasjonen TIGERSTADKIDS eller besøke Ordførerens kontor den 23. april.

Turist i egen by-passet er kun gyldig for denne dagen og kun for det offisielle programmet.

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.
Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland.

 

Finn arrangementet på Facebook her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.