Arrangementet er fullført.

Turist i egen by hovedbilde
søndag 
09:00

Turist i egen by


Søndag 23. april 2017 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.

Praktisk informasjon om Turist i egen by 23. april 2017.

Fra og med 3. april vil det åpnes opp for forhåndsbestilling av Turist i egen by-pass. Da kan man få tilsendt koder som er gyldige for bruk denne dagen i VisitOSLOs Oslo Pass-app for smarttelefoner. Registrering skjer på www.visitoslo.com/turistiegenby fra 3. april. Man kan bestille maks 6 pass per henvendelse.
Det vil også være mulig å hente papirpass i forkant på Oslo Visitor Centre, Østbanehallen fra 7. april. Kun et begrenset antall pass kan forhåndsbestilles/hentes i forkant. Resterende pass deles ut i Borggården, Oslo Rådhus og på Oslo Visitor Centre under selve arrangementet 23. april.

Rådhuset vil selvfølgelig være åpent for publikum som ønsker å besøke utstillerne på stand, være med på omvisning, se installasjonen TIGERSTADKIDS eller besøke Ordførerens kontor den 23. april.

Turist i egen by-passet er kun gyldig for denne dagen og kun for det offisielle programmet.

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.
Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland.

 

Finn arrangementet på Facebook her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!