Arrangementet er fullført.

Turist i egen by hovedbilde
søndag 
09:00

Turist i egen by


Søndag 23. april 2017 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.

Praktisk informasjon om Turist i egen by 23. april 2017.

Fra og med 3. april vil det åpnes opp for forhåndsbestilling av Turist i egen by-pass. Da kan man få tilsendt koder som er gyldige for bruk denne dagen i VisitOSLOs Oslo Pass-app for smarttelefoner. Registrering skjer på www.visitoslo.com/turistiegenby fra 3. april. Man kan bestille maks 6 pass per henvendelse.
Det vil også være mulig å hente papirpass i forkant på Oslo Visitor Centre, Østbanehallen fra 7. april. Kun et begrenset antall pass kan forhåndsbestilles/hentes i forkant. Resterende pass deles ut i Borggården, Oslo Rådhus og på Oslo Visitor Centre under selve arrangementet 23. april.

Rådhuset vil selvfølgelig være åpent for publikum som ønsker å besøke utstillerne på stand, være med på omvisning, se installasjonen TIGERSTADKIDS eller besøke Ordførerens kontor den 23. april.

Turist i egen by-passet er kun gyldig for denne dagen og kun for det offisielle programmet.

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.
Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland.

 

Finn arrangementet på Facebook her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt.