Arrangementet er fullført.

Turist i egen by hovedbilde
søndag 
09:00

Turist i egen by


Søndag 23. april 2017 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.

Praktisk informasjon om Turist i egen by 23. april 2017.

Fra og med 3. april vil det åpnes opp for forhåndsbestilling av Turist i egen by-pass. Da kan man få tilsendt koder som er gyldige for bruk denne dagen i VisitOSLOs Oslo Pass-app for smarttelefoner. Registrering skjer på www.visitoslo.com/turistiegenby fra 3. april. Man kan bestille maks 6 pass per henvendelse.
Det vil også være mulig å hente papirpass i forkant på Oslo Visitor Centre, Østbanehallen fra 7. april. Kun et begrenset antall pass kan forhåndsbestilles/hentes i forkant. Resterende pass deles ut i Borggården, Oslo Rådhus og på Oslo Visitor Centre under selve arrangementet 23. april.

Rådhuset vil selvfølgelig være åpent for publikum som ønsker å besøke utstillerne på stand, være med på omvisning, se installasjonen TIGERSTADKIDS eller besøke Ordførerens kontor den 23. april.

Turist i egen by-passet er kun gyldig for denne dagen og kun for det offisielle programmet.

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.
Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland.

 

Finn arrangementet på Facebook her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.