Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Truls Espedal er månedens hovedutstiller på Artgate Carl Berner hovedbilde
torsdag 

Truls Espedal er månedens hovedutstiller på Artgate Carl Berner

ntso

Det blir vist bilder fra hans Bamsestipendutstilling i Namsskogan Familiepark.
Her er det dyrene som står i sentrum. I 2014 hadde Espedal et opphold i Namsos familiepark hvor han observerte dyrene for å male dem til en utstilling i forbindelse med Bamsestipendet. Han har fått et helt spesielt forhold til dyrene og stor respekt for dem. Denne utstillingen viser et utvalg av bilder fra hans opphold i Namsos.

Truls Espedal har sin kunsteriske utdannelse fra det anerkjente Kent Institute of Art and Design. I de senere årene har han arbeidet med mennesket og anatomi. I det siste har spor av natur, og da spesielt dyr i møte med mennesket blitt en viktig del av hans formspråk.
Og som han selv sier, så har møtet med dyrene i Namsskogan Familiepark gitt han et nytt perspektiv i forhold til dyrene og stor respekt for dem
Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

PÅ SØNDAG SKJER DET! ÅRETS BRYLLUPSMESSE Nr.1. Sikre deg billett til Din Bryllupsmesse på Grand Hotel.

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!