Arrangementet er fullført.

Trøffelaften hos Cargo hovedbilde
torsdag 
19:00
Cargo Restaurant & Bar

Trøffelaften hos Cargo

Få servert en spennende meny med mye god vin inkludert. Sammen med teamet på Cargo har Raymond Grimstad satt sammen en meny der trøffel spiller hovedrollen.

Raymond har bred erfaring fra flere anerkjente restauranter i Norge. Hans siste prosjekt var i tv-programmet Camp Kulinaris, hvor han var ansvarlig for råvarer, mat- og menykonseptet. Han har i tillegg bakgrunn som konkurransekokk og har deltatt i en rekke nasjonale konkurranser som NM i Kokkekunst og Linje Awards. I 2011 vant han Årets Grønne Kokk med Christopher Davidsen (Bocuse d´or Argent 2017) og i 2009 var han commie i Bocuse d´or Norge.

Når: Torsdag 7. nov. kl 19.00
Pris: 1250,- inkl. 4 retter & 6 glass vin.

For påmelding send mail til: booking@cargorestaurant.no

Relaterte saker

Eventbilde: Fix the Food – en annerledes matfestival
fredag

Fix the Food – en annerledes matfestival

Få inspirasjon fra de beste, grønne kokkene, lær å spise mer bærekraftig og få kunnskap om matens rolle for fred og stabilitet.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Oslo Byfestival
fredag

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival er en byfest som inkluderer alt fra gode shopping- og serveringstilbud til konserter, stand-up, FMX-show, gaming, skatekonkurranser og mye mer.