Arrangementet er fullført.
Få servert en spennende meny med mye god vin inkludert. Sammen med teamet på Cargo har Raymond Grimstad satt sammen en meny der trøffel spiller hovedrollen.
Raymond har bred erfaring fra flere anerkjente restauranter i Norge. Hans siste prosjekt var i tv-programmet Camp Kulinaris, hvor han var ansvarlig for råvarer, mat- og menykonseptet. Han har i tillegg bakgrunn som konkurransekokk og har deltatt i en rekke nasjonale konkurranser som NM i Kokkekunst og Linje Awards. I 2011 vant han Årets Grønne Kokk med Christopher Davidsen (Bocuse d´or Argent 2017) og i 2009 var han commie i Bocuse d´or Norge.
Når: Torsdag 7. nov. kl 19.00
Pris: 1250,- inkl. 4 retter & 6 glass vin.
For påmelding send mail til: booking@cargorestaurant.no
Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.
Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.
Hadeland Glassverk holder åpent hver dag i høstferien!