Arrangementet er fullført.

Trøffelaften hos Cargo hovedbilde
torsdag 
19:00
Cargo Restaurant & Bar

Trøffelaften hos Cargo

Få servert en spennende meny med mye god vin inkludert. Sammen med teamet på Cargo har Raymond Grimstad satt sammen en meny der trøffel spiller hovedrollen.

Raymond har bred erfaring fra flere anerkjente restauranter i Norge. Hans siste prosjekt var i tv-programmet Camp Kulinaris, hvor han var ansvarlig for råvarer, mat- og menykonseptet. Han har i tillegg bakgrunn som konkurransekokk og har deltatt i en rekke nasjonale konkurranser som NM i Kokkekunst og Linje Awards. I 2011 vant han Årets Grønne Kokk med Christopher Davidsen (Bocuse d´or Argent 2017) og i 2009 var han commie i Bocuse d´or Norge.

Når: Torsdag 7. nov. kl 19.00
Pris: 1250,- inkl. 4 retter & 6 glass vin.

For påmelding send mail til: booking@cargorestaurant.no

Relaterte saker

Eventbilde: Freddy frisør – 50 år på Grønland
søndag

Freddy frisør – 50 år på Grønland

50 år har hverdagshelt og frisør Freddy Larssen klippet fra salongen sin på Grønland. Nå er tiden moden for å hedre mannen bak institusjonen «Freddy frisør».

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
søndag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Krig og hverdagsliv – Digitalt
søndag

Krig og hverdagsliv – Digitalt

I denne digitale fotoutstillingen får du se unike bilder fra hverdagslivet i en okkupert hovedstad.