Arrangementet er fullført.

Tøyenfest hovedbilde
lørdag 
12:00
Aktivitetshuset K1

Tøyenfest

Tøyenfest er Tøyens egen nasjonaldag. Her møtes store og små, gamle og unge. Du finner 3 scener med musikk og innslag, 40-50 boder med salg av ting og mat samt aktiviteter av mange slag. I tillegg blir det garantert ekte Tøyensk stemning. Så ta turen!

Tøyenfest finner som vanlig sted utafor og innafor Aktivitetshuset K1, i Kolstadgata og skolegården.

Frist for søknad om bodplass er 15 april.

Boder
På grunn av logistikk blir alle boder i år utstyrt med telt, strøm og ett bord. Prisen for å delta med bodplass er kr 300. Det er kun et bord tilgjengelig per bod. Bodene vil stå klare på selve dagen fra ca kl 11.00.
Bodene kan betales kontant, pr VIPPS eller man kan få tilsendt faktura.

Søknad om plass boder sendes til Mohammed på epost: ciye2@hotmail.com. Presiserer at vi på grunn av plassbegrensing anses dette som en søknad om bodplass og at dere vil få en tilbakemelding rett etter 15 april om dere har fått plass. Folk/boder med lokal tilknytning vil bli prioritert. Vi vil heller ikke ha politisk, religiøs eller kommersiell reklame/innhold i bodene eller knyttet til arrangementet.

Sceneprogram
Har du ideer eller forslag til sceneprogram, så gi beskjed til bookingansvarlig Eivind på epost: eivind.johnson.meltvik@bgo.oslo.kommune.no

Frivillig
Ønsker du å bidra frivillig (eller kjenner noen som vil) til arrangementet, så gi beskjed til frivilligansvarlig Faisa på epost:
Faisawarsame2111@gmail.com

Finn arrangementet på Facebook her.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
onsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene
onsdag
19:00

Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene

Dropp alle andre planer denne kvelden og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!

Eventbilde: Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires
onsdag
19:30

Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires

Hva er deiligere enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor? Denne kvelden på et julepyntet Sentralen kan du glemme mørke og kulde.