Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tøyenfest hovedbilde
lørdag 
12:00
Aktivitetshuset K1

Tøyenfest

Tøyenfest er Tøyens egen nasjonaldag. Her møtes store og små, gamle og unge. Du finner 3 scener med musikk og innslag, 40-50 boder med salg av ting og mat samt aktiviteter av mange slag. I tillegg blir det garantert ekte Tøyensk stemning. Så ta turen!

Tøyenfest finner som vanlig sted utafor og innafor Aktivitetshuset K1, i Kolstadgata og skolegården.

Frist for søknad om bodplass er 15 april.

Boder
På grunn av logistikk blir alle boder i år utstyrt med telt, strøm og ett bord. Prisen for å delta med bodplass er kr 300. Det er kun et bord tilgjengelig per bod. Bodene vil stå klare på selve dagen fra ca kl 11.00.
Bodene kan betales kontant, pr VIPPS eller man kan få tilsendt faktura.

Søknad om plass boder sendes til Mohammed på epost: ciye2@hotmail.com. Presiserer at vi på grunn av plassbegrensing anses dette som en søknad om bodplass og at dere vil få en tilbakemelding rett etter 15 april om dere har fått plass. Folk/boder med lokal tilknytning vil bli prioritert. Vi vil heller ikke ha politisk, religiøs eller kommersiell reklame/innhold i bodene eller knyttet til arrangementet.

Sceneprogram
Har du ideer eller forslag til sceneprogram, så gi beskjed til bookingansvarlig Eivind på epost: eivind.johnson.meltvik@bgo.oslo.kommune.no

Frivillig
Ønsker du å bidra frivillig (eller kjenner noen som vil) til arrangementet, så gi beskjed til frivilligansvarlig Faisa på epost:
Faisawarsame2111@gmail.com

Finn arrangementet på Facebook her.

Relaterte saker

Eventbilde: Jonna Støme – Ikaros
fredag
22:30

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!