Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tornerose – Klassisk ballet hovedbilde
tirsdag 
19:00
Oslo Konserthus

Tornerose – Klassisk ballet

Høsten 2022 får Oslo Konserthus besøk av Kyiv Grand Ballet, denne gang med den fortryllende balletten om den dansende eventyrprinsessen Tornerose!

Musikken er ferdig innspilt på forhånd og spilles over høyttaleranlegget.

Tornerose er en av de store klassikerne i ballettrepertoaret. Helt siden premieren i 1890 har den dansende prinsessen fortryllet og fengslet publikummere over hele verden. Eventyret om prinsessen som sover i hundre år, Tsjajkovskijs nydelige musikk og klassisk ballett i storslått keiserlig stil er en uslåelig kombinasjon, også for et moderne publikum.

Kyiv Grand Ballet et balletteater som turnerer i Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne kommer fra ballettene i Kharkiv og Kyiv I Ukraina.

Relaterte saker

Eventbilde: Plutselig barneteater – improvisert eventyrteater
fredag
12:00

Plutselig barneteater – improvisert eventyrteater

Improvisert eventyrteater for hele familien! Plutselig barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er helt unik, ingen forestilling er lik den forrige.

Eventbilde: Opplev Stardust på Edderkoppen Scene
fredag
18:00

Opplev Stardust på Edderkoppen Scene

STARDUST har blitt en favoritt både hos anmeldere og publikum og etter utsolgte hus både på Chat Noir og Christiania Teater gjør de seg endelig klare for Edderkoppen Scene!

Eventbilde: Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance.
fredag
19:00

Beatur – Master of the Universe. En musikalsk performance.

Med soloforestillingen tar musiker, DJ, og islandsk mester i beatboxinging, Beatur, tak i sin personlige historie om å vokse opp i et alkoholisert partyhjem i Reykjavik på 90-tallet.