Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

To nye kunstverk i ‘fiskehjellene’ på SALT hovedbilde
tirsdag 
SALT Art - Music

To nye kunstverk i ‘fiskehjellene’ på SALT

ntso

‘SALT ART: Selected from Dark Ecology’ består av sju kunstverk som vises i SALT sine fiskehjell-inspirerte konstruksjoner på Oslo havn i løpet av våren.

De to første arbeidene som nå presenteres er lydinstallasjonen ‘unearthed 2014-2018’ av den svenske kunstneren BJ Nilsen. Arbeidet spilles av fra 16 høytalere i den 70 meter lange ‘Arktiske pyramide’. Det andre arbeidet er en video-installasjon, ‘Barents (Mare Incognitum)’, av den norske kunstneren HC Gilje, som vises fra skumringstimen fram til SALTs stengetid om kveldene.

Begge arbeidene er basert på materialer fra den norsk-russiske grensesonen. De ble produsert og presentert som del av prosjektet Dark Ecology mellom 2014 og 2016, som handlet om økologisk tenkning og vår forståelse av natur.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnesøndag: Juleverksted
søndag
11:30

Barnesøndag: Juleverksted

Bli med på et litt annerledes juleverksted hvor du kan lage julepynt og julekort inspirert av riktig, riktig gamle dager.

Eventbilde: Gull verdt – når mynter blir historie
tirsdag
00:00

Gull verdt – når mynter blir historie

Gull er makt – gull gir ære. Gjennom å utgi gullmynter, har herskere gjennom 2600 år gjort det mulig å møtes og utveksle verdier i tillit. Enkeltpersoners bragder lever videre gjennom ærestegn i gull.

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.