Arrangementet er fullført.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager tre ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarer Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Oppmøte kl 10:45
Kursstart 11.00 til 14.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7år.
For mer info eller påmelding gå til kurskalenderen >>
For spørsmål ta kontakt med oss på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
I år inviterer 17. mai-komiteen i Oslo til den storslåtte feiringen vi har vært vant til, og gleder seg til å fylle Karpedammen scene med den tradisjonsrike Festkonserten!
Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.
Her får barna fire dager utenom det vanlige med skiglede og mestring gjennom lek og læring.