Arrangementet er fullført.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager tre ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarer, demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Smaksprøver under kurset
Foredragsholdere
Oppmøte kl 10:45
Kursstart 11.00 til 14.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7år.
For påmelding gå til kurskalenderen>>
For spørsmål ta kontakt med oss på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
Il Tempo Gigante, kjent fra filmen Flåklypa Grand Prix, kommer til Hadeland Glassverk lørdag 8. mai. Gratis inngang!
I uke 25 arrangerer Nordmarka Rideskole sin populære dagrideleir! 5 dager med hest og moro for barn og unge fra 7-16 år.