Arrangementet er fullført.

To generasjoner hovedbilde
lørdag 
11:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

To generasjoner

Først blir det en liten aktivitet der barna får testet smaksløkene. Så får deltakerne leke seg med pastamaskinen og lage en deilig pastarett, samt egen pasta til å ta med hjem. Det blir også hjemmelagde fiskepinner med spennende tilbehør og deilige bananpannekaker; en super ting for barna å lære som godt både til frokost, lunsj og dessert.

Våre kokker vil være med hele veien og komme med gode tips og triks og sørge for at kurset inspirerer barna til å syns det er morsomt å lage mat. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?

Oppstart kl 11:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-for et barn i følge med en voksen
Små endringer i menyen kan forekomme.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.