Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

TILT Grow: Webinar – Kommunikasjon av dansekunst hovedbilde
fredag 
10:00

TILT Grow: Webinar – Kommunikasjon av dansekunst

Panta Rei Danseteater og Dansens Hus inviterer til webinar 8. mai! Webinaret skjer i Zoom, meld deg på til karianne@dansenshus.com og motta lenke på mail i forkant.

Som selvstendig dansekunstner står man ofte alene om å jobbe med kommunikasjon av egne produksjoner og verk. Da kan det være nyttig å møte andre i samme situasjon for å diskutere utfordringene man står oppi.

På dette seminaret gir Dansens Hus og Panta Rei Danseteater innblikk i hvordan de arbeider med kommunikasjon av dans, med ekstra vekt på tekst, bilder og kommunikasjon i sosiale medier.

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Foredrag: Energi i klimakrisens tid
torsdag
18:00

Foredrag: Energi i klimakrisens tid

Energispørsmålet er et av vår tids mest aktuelle temaer både for politisk diskusjon, teknologiske valg, industri og arbeidsplasser, husholdningenes hverdag – og hele klodens fremtid.

Eventbilde: Dypdykk: Jul i vikingtiden
torsdag
18:00

Dypdykk: Jul i vikingtiden

Visste du at vikingene satte ut mat til sine forfedre midtvinters? Mange av dagens juletradisjoner har røtter tilbake til førkristen tid.