Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater hovedbilde
søndag 
16:00
Det Norske Teatret

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede handler om hvem vi er for hverandre og hvordan vi oppfatter omgivelsene våre. Om alt som er fint og alt som er vanskelig i relasjoner, enten det er i kjærlighetsforhold, mellom søsken, i det utfordrende foreldreskapet eller i venneflokken. Det handler om oppbrudd, ensomhet, om å høre til og å høre sammen. Denne moderne teksten gir et nærbilde av det vi leter etter, det vi mister, det vi elsker og det vi forakter.

Med et modig og klassisk kostymegrep løfter regissør Johannes Holmen Dahl Tid for glede inn i en klassikerramme. Sammen med sin faste scenograf Nia Damerell har han valgt å pakke teksten inn i rokokkoens estetikk.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!

Eventbilde: Evig Ung – En musikalsk komedie
fredag
19:30

Evig Ung – En musikalsk komedie

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid.

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!