Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thor Gotaas på Skimuseet: Marius og Stein Eriksen – et norsk alpineventyr hovedbilde
torsdag 
18:00
Skimuseet Holmenkollen

Thor Gotaas på Skimuseet: Marius og Stein Eriksen – et norsk alpineventyr

Velkommen til skihistorisk kveld på Skimuseet i Holmenkollen!

Forfatter Thor Gotaas forteller fra den nye boka Stein og Marius Eriksen, med etterfølgende samtale med Martine Eriksen, datteren til Marius Eriksen.

Familien Eriksen har satt dype spor etter seg i norsk skihistorie – de kjørte alpint, lagde ski, oppfant bindinger og strikket gensere. På hver sin måte er Marius senior, Bitten, Marius junior og Stein Eriksen en viktig del av norsk alpin skiløping på 1900-tallet, pionertida i en gren som begynte for alvor her til lands i 1930-åra og vokste seg stor.

* Billetten inkluderer inngang til Skimuseet,hopptårnet og foredrag

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.