Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen hovedbilde
onsdag 
19:30
Bærum Kulturhus

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen

NRK-profil og Turboneger-bassist Thomas Seltzer tar deg med til sitt første hjemland. I en reise fra rustbeltet til prærien via suburbia og bykjernen leter vi etter svar på hva som har gått galt og hvor Seltzers elskede USA er på vei.

Mixed feelings

Det er nok mange av oss som kjenner oss igjen i Seltzers blandede følelser for USA: mange er jo oppriktig glade i dette landet og disse folkene som preger våre liv. Når vi føler det bærer galt av sted, det være seg opioid-krisen, stormingen av Capitol Hill, politiets behandling av afro-amerikanere eller økende økonomiske skiller i samfunnet, føler vi det stikker litt i hjertet.

Hvor ble det av dette forjettede landet der alt var stort og perfekt? Når var det egentlig det skjedde, dette at den amerikanske drømmen rett og slett forsvant? Er ikke lenger hardt arbeid nøkkelen til suksess?

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
10:00

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!