Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen hovedbilde
onsdag 
19:30
Bærum Kulturhus

Thomas Seltzer – Den amerikanske drømmen

NRK-profil og Turboneger-bassist Thomas Seltzer tar deg med til sitt første hjemland. I en reise fra rustbeltet til prærien via suburbia og bykjernen leter vi etter svar på hva som har gått galt og hvor Seltzers elskede USA er på vei.

Mixed feelings

Det er nok mange av oss som kjenner oss igjen i Seltzers blandede følelser for USA: mange er jo oppriktig glade i dette landet og disse folkene som preger våre liv. Når vi føler det bærer galt av sted, det være seg opioid-krisen, stormingen av Capitol Hill, politiets behandling av afro-amerikanere eller økende økonomiske skiller i samfunnet, føler vi det stikker litt i hjertet.

Hvor ble det av dette forjettede landet der alt var stort og perfekt? Når var det egentlig det skjedde, dette at den amerikanske drømmen rett og slett forsvant? Er ikke lenger hardt arbeid nøkkelen til suksess?

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.