Arrangementet er fullført.

Thomas Dybdahl hovedbilde
søndag 
14:00

Thomas Dybdahl


Søndag 27. august kl. 14:00 får vi et intimt møte med Dybdahl solo i naturskjønne omgivelser i parken ved Henie Onstad Kunstsenter.

Thomas Dybdahl gjester utescenen på Henie Onstad Kunstsenter med en solokonsert og tar med seg gitarene og et vidt spekter sanger fra alle hans utgivelser, inkludert sanger fra hans siste album The Great Plains.

Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet at det er «pur vellyd fra Dybdahl» og Morgenbladets anmelder meldte at «i mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre.

———

 

Ending av tidspunkt


NB! Konserttidspunktet er endret fra søndag 20. til søndag 27. august kl. 14:00.

Endring av tidspunkt skyldes at Dybdahl ikke rekker hjem fra en festivalkonsert i Mexico. Vi beklager det inntrufne.
Kjøpte billetter til konserten 20. august gjelder til ny konsertdato den 27. august kl. 14:00.

Til deg som eventuelt har kjøpt billetter, og nytt tidspunkt ikke passer:
• E-post med detaljer om dette er sendt til de det gjelder
• Kjøpte billetter til 20. august som ikke ønskes benyttet 27. august kan refunderes der de er kjøpt, eller via telefon 815 33 133
• NB! Siste frist for refusjon er senest lørdag 26. august kl. 16:00
———

Billetter


Billetter 200,-
Gratis adgang for de under 18 år. Konsertbillett gir fri adgang til utstillingene på Kunstsenteret samme dag.

Kjøp billetter her:

Thomas Dybdahls syvende soloalbum The Great Plains ble sluppet i februar, fire år etter at What’s Left Is Forever debuterte på toppen av salgslistene. På sitt siste album har Dybdahl jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe.

“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.”

(Thomas Dybdahl)

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.