Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Weird Sisters hovedbilde
fredag 
18:00
SALT Oslo

The Weird Sisters

The Weird Sisters ønsker alle velkommen til deres TV variété show foran et live publikum!

Gjør dere klare for å tre inn i en verden der franske chansons, nostalgisk estetikk fra 60-tallet og 80-tallet, og klovnete glamour kolliderer!

Louise og Éloïse sine krumspring vil gjøre deg lattermild, glad, forferdet, forvirret, og rørt – alt på én og samme tid. Midt i deres inkompetanse som TV-vertinner, vil søstrene gi elleville lipsyncs, vakker og absurd fysikalitet, nydelige kostymer, og minst én scene som vil få deg til å si ‘Jeg vet ikke hva jeg så på, men jeg likte det!’.

Søstrene kommuniserer hovedsakelig på fransk og dårlig engelsk, men deres foretrukne uttrykksmåte er likevel deres overdådige kroppslige språk.

The Weird Sisters er skapt av Bibby & Barth, to bio queens (kvinnelige drag queens) og scenekunstnere som tilnærmer seg drag gjennom fysisk teater.

Anbefalt alder: for 18 år og oppover.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.