Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Pricks // Flying Rabbit // Migrant Sound DJs hovedbilde
fredag 
20:00

The Pricks // Flying Rabbit // Migrant Sound DJs

Det inviteres til helaftens konsert/klubb-konsept i kjelleren på Oslo Camping!

Det blir live opptreden fra to energiske og spennende band; The Pricks med energisk retrorock og Flying Rabbit med eksplosiv world fusion. Migrant Sound DJs holder god kok på dansegulvet gjennom hele kvelden med groovy musikk fra alle verdenshjørner.

THE PRICKS
The Pricks spiller ungdommelig og energisk rock inspirert av Classic British Rock-bevegelsen og British Invasion. Musikken har et lydmessig tidspreg av 60- og 70-tallet og bandet er også innom sjangrene psykedelia, prog-rock og melankolsk pop. Bandet er inspirert av blant annet Supergrass, David Bowie, Led Zeppelin, The Doors, Bob Hund, Suede og The Beatles.

FLYING RABBIT
Groovy, eksotisk psych med én fot i verdensrommet! Flying Rabbit blander psychedelia, garage rock og global musikk med et hint av elektronisk galskap. Dansegulvet blir uimotståelig når vi dras inn i deres surrealistiske univers som eksploderer i et rytmisk inferno.

MIGRAND SOUND – DJ’s
Migrant Sound er et DJ-kollektiv basert i Köln, Tyskland. Nå besøker de for første gang Oslo! AJ White, Casihobo og Dan Lemon har kofferten full av hoftevrikkende musikk fra hele verden. Afrobeat, arabisk funk, elektronika, oriental disco, space house, med mer!

20:00 The Pricks
22:00 Flying Rabbit
Migrant Sound DJs spiller til kl 03:00
CC: 275,- + billettavgift
100,- etter 23:30 (kun i døra, hvis kapasitet)
Oslo Camping stiller som alltid med minigolf!

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!