Arrangementet er fullført.

The Pricks // Flying Rabbit // Migrant Sound DJs hovedbilde
fredag 
20:00

The Pricks // Flying Rabbit // Migrant Sound DJs

Det inviteres til helaftens konsert/klubb-konsept i kjelleren på Oslo Camping!

Det blir live opptreden fra to energiske og spennende band; The Pricks med energisk retrorock og Flying Rabbit med eksplosiv world fusion. Migrant Sound DJs holder god kok på dansegulvet gjennom hele kvelden med groovy musikk fra alle verdenshjørner.

THE PRICKS
The Pricks spiller ungdommelig og energisk rock inspirert av Classic British Rock-bevegelsen og British Invasion. Musikken har et lydmessig tidspreg av 60- og 70-tallet og bandet er også innom sjangrene psykedelia, prog-rock og melankolsk pop. Bandet er inspirert av blant annet Supergrass, David Bowie, Led Zeppelin, The Doors, Bob Hund, Suede og The Beatles.

FLYING RABBIT
Groovy, eksotisk psych med én fot i verdensrommet! Flying Rabbit blander psychedelia, garage rock og global musikk med et hint av elektronisk galskap. Dansegulvet blir uimotståelig når vi dras inn i deres surrealistiske univers som eksploderer i et rytmisk inferno.

MIGRAND SOUND – DJ’s
Migrant Sound er et DJ-kollektiv basert i Köln, Tyskland. Nå besøker de for første gang Oslo! AJ White, Casihobo og Dan Lemon har kofferten full av hoftevrikkende musikk fra hele verden. Afrobeat, arabisk funk, elektronika, oriental disco, space house, med mer!

20:00 The Pricks
22:00 Flying Rabbit
Migrant Sound DJs spiller til kl 03:00
CC: 275,- + billettavgift
100,- etter 23:30 (kun i døra, hvis kapasitet)
Oslo Camping stiller som alltid med minigolf!

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.