Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Love Connection på Vulkan Arena hovedbilde
fredag 
20:00
Vulkan Arena

The Love Connection på Vulkan Arena

THE LOVE CONNECTION

The Love Connection til Vulkan Arena 10. mai! 

Med hele tre vokalister og låtskrivere fra øverste hylle, Thom Hell, Frank Hammersland og Marte Wulff, skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at man har noe ekstremt fengende i vente med The Love Connection!

The Love Connection svinger som Pogo Pops, en vokalharmonisk nydelig som Thom Hell, og akkurat like lekende og overraskende som Marte Wulff. Et kinderegg av poplykke! Og da har vi ennå ikke nevnt sjokoladen rundt egget, gutta som fargelegger herligheten og spiller opp de tre overnevnte: Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Bjarte Jørgensen og Ørjan Liavåg. Kjente navn fra både Velvet Belly, Tornados, Home Groan og Tolv Volt – for bare å nevne en liten del av merittlisten.

Deres debutalbum kom i 2014 og fikk strålende mottagelser fra et enstemmig anmelderkorps. Bandet operer på et rent lystbetont nivå og har sjelden hastverk, men nå rører de på seg igjen. Ryktene sier at nye toner kan være i vente. I mellomtiden kan man kose seg med musikkvideoen til deres fabelaktige og rent ut livsbekreftende versjon av Roger Whittakers «New World In The Morning»:  https://youtu.be/gnBxZW3p8Ro

Billetter i salg nå!

Relaterte saker

Eventbilde: Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte
torsdag
15:30

Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte

Luciano Amatte kommer fra Buenos Aires i Argentina, og spiller oud og afghansk rabab. Denne minikonserten er en del av en konsertserie i samarbeid med Samspill.

Eventbilde: Torsdager med Simple Jonnys Jazz!
torsdag
19:00

Torsdager med Simple Jonnys Jazz!

Brødrene Bergh byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johan, hver torsdag!

Eventbilde: Jason Derulo kommer til Oslo!
fredag
18:30

Jason Derulo kommer til Oslo!

Få med deg showet til en av de mest dynamiske popartistene i verden!