Arrangementet er fullført.

The Love Connection på Vulkan Arena hovedbilde
fredag 
20:00
Vulkan Arena

The Love Connection på Vulkan Arena

THE LOVE CONNECTION

The Love Connection til Vulkan Arena 10. mai! 

Med hele tre vokalister og låtskrivere fra øverste hylle, Thom Hell, Frank Hammersland og Marte Wulff, skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at man har noe ekstremt fengende i vente med The Love Connection!

The Love Connection svinger som Pogo Pops, en vokalharmonisk nydelig som Thom Hell, og akkurat like lekende og overraskende som Marte Wulff. Et kinderegg av poplykke! Og da har vi ennå ikke nevnt sjokoladen rundt egget, gutta som fargelegger herligheten og spiller opp de tre overnevnte: Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Bjarte Jørgensen og Ørjan Liavåg. Kjente navn fra både Velvet Belly, Tornados, Home Groan og Tolv Volt – for bare å nevne en liten del av merittlisten.

Deres debutalbum kom i 2014 og fikk strålende mottagelser fra et enstemmig anmelderkorps. Bandet operer på et rent lystbetont nivå og har sjelden hastverk, men nå rører de på seg igjen. Ryktene sier at nye toner kan være i vente. I mellomtiden kan man kose seg med musikkvideoen til deres fabelaktige og rent ut livsbekreftende versjon av Roger Whittakers «New World In The Morning»:  https://youtu.be/gnBxZW3p8Ro

Billetter i salg nå!

Relaterte saker

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.