Arrangementet er fullført.

The Love Connection på Vulkan Arena hovedbilde
fredag 
20:00
Vulkan Arena

The Love Connection på Vulkan Arena

THE LOVE CONNECTION

The Love Connection til Vulkan Arena 10. mai! 

Med hele tre vokalister og låtskrivere fra øverste hylle, Thom Hell, Frank Hammersland og Marte Wulff, skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at man har noe ekstremt fengende i vente med The Love Connection!

The Love Connection svinger som Pogo Pops, en vokalharmonisk nydelig som Thom Hell, og akkurat like lekende og overraskende som Marte Wulff. Et kinderegg av poplykke! Og da har vi ennå ikke nevnt sjokoladen rundt egget, gutta som fargelegger herligheten og spiller opp de tre overnevnte: Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Bjarte Jørgensen og Ørjan Liavåg. Kjente navn fra både Velvet Belly, Tornados, Home Groan og Tolv Volt – for bare å nevne en liten del av merittlisten.

Deres debutalbum kom i 2014 og fikk strålende mottagelser fra et enstemmig anmelderkorps. Bandet operer på et rent lystbetont nivå og har sjelden hastverk, men nå rører de på seg igjen. Ryktene sier at nye toner kan være i vente. I mellomtiden kan man kose seg med musikkvideoen til deres fabelaktige og rent ut livsbekreftende versjon av Roger Whittakers «New World In The Morning»:  https://youtu.be/gnBxZW3p8Ro

Billetter i salg nå!

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»