Arrangementet er fullført.

The Love Connection på Vulkan Arena hovedbilde
fredag 
20:00
Vulkan Arena

The Love Connection på Vulkan Arena

THE LOVE CONNECTION

The Love Connection til Vulkan Arena 10. mai! 

Med hele tre vokalister og låtskrivere fra øverste hylle, Thom Hell, Frank Hammersland og Marte Wulff, skal det ikke mye fantasi til for å forestille seg at man har noe ekstremt fengende i vente med The Love Connection!

The Love Connection svinger som Pogo Pops, en vokalharmonisk nydelig som Thom Hell, og akkurat like lekende og overraskende som Marte Wulff. Et kinderegg av poplykke! Og da har vi ennå ikke nevnt sjokoladen rundt egget, gutta som fargelegger herligheten og spiller opp de tre overnevnte: Vidar Ersfjord, Jørn Raknes, Bjarte Jørgensen og Ørjan Liavåg. Kjente navn fra både Velvet Belly, Tornados, Home Groan og Tolv Volt – for bare å nevne en liten del av merittlisten.

Deres debutalbum kom i 2014 og fikk strålende mottagelser fra et enstemmig anmelderkorps. Bandet operer på et rent lystbetont nivå og har sjelden hastverk, men nå rører de på seg igjen. Ryktene sier at nye toner kan være i vente. I mellomtiden kan man kose seg med musikkvideoen til deres fabelaktige og rent ut livsbekreftende versjon av Roger Whittakers «New World In The Morning»:  https://youtu.be/gnBxZW3p8Ro

Billetter i salg nå!

Relaterte saker

Eventbilde: Daniel Kvammen – Rockefeller
tirsdag
19:00

Daniel Kvammen – Rockefeller

Denne kvelden står entrer endelig Daniel Kvammen scenen på Rockefeller. Begrenset antall plasser.

Eventbilde: Konsert: Ine Hoem
onsdag
19:00

Konsert: Ine Hoem

Ine Hoem har både stemme og ord som treffer deg rett i hjertet. Denne kvelden kan du oppleve henne fra scenen på SALT.

Eventbilde: Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour
lørdag
18:00

Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour

En av landets mest markante stemmer legger ut på sin første soloturné på åtte år – med tre konsertkvelder på Rockefeller.