Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Look av Susie Wang hovedbilde
torsdag 
19:00
Nationaltheatret

The Look av Susie Wang

Den kritikerroste teatergruppa Susie Wang er tilbake, med et nytt og fantastisk sceneunivers der ting som ikke skal kunne skje, skjer. Denne gangen går turen fra liv til død og tilbake igjen.

Det blir vold og det gjør vondt. Og som vanlig hos Susie Wang, er det kroppen som får gjennomgå. Den beveger seg jo fremdeles med evolusjonens hastighet, stakkars, mens bevisstheten for lengst har tatt av. Spørsmålet er ikke hvem som kommer først fram, men hvordan gå i spagaten.

Susie Wang byr på teaterfiksjon som tuller med tankene og herjer med sansene. Denne gangen tar de oss med ned i tilværelsens undergrunn, der alt har liv, døden også.

The Look er en samproduksjon mellom Susie Wang og Nationaltheatret.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.