Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Kyiv Grand Ballet med «Svanesjøen» til Oslo Konserthus hovedbilde
fredag 
20:00
Oslo Konserthus

The Kyiv Grand Ballet med «Svanesjøen» til Oslo Konserthus

Ukrainas Ambassade i Norge og Oslo Konserthus ønsker The Kyiv Grand Ballet fra Ukraina velkommen til Oslo Konserthus. En solidaritets og støttekonsert.

Balletten “Svanesjøen” har fengslet hjerter til fans av klassisk musikk i mer enn et århundre. Den regnes med rette som standarden for både klassisk ballett og musikk. Historien om kampen mellom godt og ondt, i stor grad en indre kamp, har blitt spesielt relevant i dag, når alle står overfor et vanskelig moralsk valg.

The Kyiv Grand Ballet var i ferd med å avslutte sin Europa-turné i Frankrike da deres hjemland ble invadert. Noen av de mannlige danserne dro hjem til Ukraina for å forsvare landet sitt. Resten av danserne dro med buss til Polen hvor de nå oppholder seg.

Det ble på kort varsel satt i gang en støtte og solidaritetsturnè som Oslo Konserthus er en del av. Vi ønsker kunstnere og crew fra Ukraina velkommen til oss. Vi stiller vårt flotte hus til deres rådighet . Kr. 50,- pr. billett går til Redd Barnas arbeid i Ukraina.

Billettene koster kr. 500,- + avgift.

Relaterte saker

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Julelatter 2023
onsdag
20:30

Julelatter 2023

Norges morsomste juletradisjon fortsetter på Latter med Julelatter 2023!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.