Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Godfather Live- Film og konsert! hovedbilde
lørdag 

The Godfather Live- Film og konsert!

 

Godfather_Still_PK_3-RR-X_a9437376471729add6595e0ca84cd49b068c439d

 

Francis Ford Coppola´s store mesterstykke «The Godfather» fra 1972 blir vist på storskjerm samtidig som Nino Rota´s udødelige musikk til filmen spilles samtidig av et symfoniorkester. Opplev denne fantastiske film og musikk-opplevelsen i Oslo Konserthus.

Filmen som er den første i rekken av tre filmer og forteller historien til familien Corleone. Gudfaren er en amerikansk mafiafilm basert på Mario Puzos roman med samme navn, og filmen ble regissert av Francis Ford Coppola. Filmens historie spenner fra 1945 til 1955, og har med flere av datidens mest kjente skuespillere, deriblant Marlon Brando, Al Pacino og James Caan. Filmen viser mafians blodige maktkamp mellom de ulike rivaliserende familiene. Og maktskiftet fra en generasjon til den neste.

Den italienske komponisten, pianisten og dirigenten Nino Rota stod for musikken som er blitt minst like kjent som filmen. Nino Rota var en av datidens mest brukte filmkomponister og har blant annet musikksatt de fleste av Fellini filmer. I Gudfaren bruker han blant annet et innsmigrende, romantiske tema for å sette den riktige stemningen.

Den amerikanske dirigenten og produsenten Justin Freer og hans alternerende dirigent Shih-Hung Young leder symfoniorkesteret som spiller Rota´s udødelige musikk. The Philharmonic Orchestra of Flanders ble grunnlagt i 1999 av Johan Rycken. Orkesteret består av høyt skolerte musikere og det har besøkt de fleste renommerte konsertsaler i verden.

Filmen blir vist i den originale engelske versjonen og med norske undertekster.

Dirigent: Justin Freer / Shih-Hung Young

Orkester: The Philharmonic Orchestra of Flanders

Aldersgrense 12 år. For rullestolplass på rad 20 eller rad 21, kontakt billettluken på tlf 23113111 eller billetter@okh.no

Relaterte saker