Arrangementet er fullført.

The Dead Daisies (US/AU) hovedbilde
søndag 
Parkteatret

The Dead Daisies (US/AU)

The Dead Daisies er klare med ny plate og verdensturné, og 21. april kommer de til Parkteatret!

Med utgangspunkt i 70- og 80-tallsrocken har The Dead Daisies skapt et sjelfullt og tilgjengelig sound der kraftig vokal, bluesriff, store refrenger, sterke hooks og mektige melodier lar Aerosmith, Bad Company og Foreigner møtes.

Dagens band springer ut fra et musikalsk kollektiv med rullerende medlemmer, og inkluderer noen av planetens ypperste rockere. En av vår tids fremste gitarister, Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), kompletterer nå besetningen bestående av den karismatiske vokalisten John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), bassist extraordinaire Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), monstertrommis Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline), og den australske rytmegitaristen David Lowy (Red Phoenix, Mink).

Siden de entret scenen i 2012, har The Dead Daisies tatt musikkverdenen med storm. De har gitt ut tre album og turnert med rockens aller største: ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, KISS, med fler. De har spilt utsolgte konserter og gjestet festivaler fra Latin-Amerika og USA til Europa og Japan, og bare det siste året opptrådt på store festivaler som Download, Hellfest, Graspop og Sweden Rock.

For tiden er bandet i Nashville med superprodusent Marti Frederiksen (Aerosmith, Def Leppard, Mötley Crüe) for å ferdigstille sitt fjerde studioalbum, som kommer i april 2018.

thedeaddaisies.com
facebook.com/TheDeadDaisies

Supp The New Roses

Disse er et av Tysklands mest spennende og vellykkede nye rockeband. De siste årene har de spilt over 250 konserter over hele Europa, med seks egne turneer og oppvarmingsjobber for internasjonale artister som Accept, Saxon, Tremonti og ZZ Top.

Årets utgivelse «One More For The Road» ble deres definitive gjennombrudd med topp 20-plassering og påfølgende utsolgte konserter i hjemlandet. Albumet reflekterer The New Roses’ sceneavhengighet med fantastiske riff, fengende melodier, en organisk rytmemaskin og frontfigur Timmy Roughs briljante vokal. The New Roses er 100% rock, skapt for scenen og for fansen.

facebook.com/TheNewRoses
thenewroses.com

Bill. kr. 325,- +avg.

Les mer og kjøp billetter her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.