Arrangementet er fullført.

The Dead Daisies (US/AU) hovedbilde
søndag 
Parkteatret

The Dead Daisies (US/AU)

The Dead Daisies er klare med ny plate og verdensturné, og 21. april kommer de til Parkteatret!

Med utgangspunkt i 70- og 80-tallsrocken har The Dead Daisies skapt et sjelfullt og tilgjengelig sound der kraftig vokal, bluesriff, store refrenger, sterke hooks og mektige melodier lar Aerosmith, Bad Company og Foreigner møtes.

Dagens band springer ut fra et musikalsk kollektiv med rullerende medlemmer, og inkluderer noen av planetens ypperste rockere. En av vår tids fremste gitarister, Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), kompletterer nå besetningen bestående av den karismatiske vokalisten John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), bassist extraordinaire Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), monstertrommis Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline), og den australske rytmegitaristen David Lowy (Red Phoenix, Mink).

Siden de entret scenen i 2012, har The Dead Daisies tatt musikkverdenen med storm. De har gitt ut tre album og turnert med rockens aller største: ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, KISS, med fler. De har spilt utsolgte konserter og gjestet festivaler fra Latin-Amerika og USA til Europa og Japan, og bare det siste året opptrådt på store festivaler som Download, Hellfest, Graspop og Sweden Rock.

For tiden er bandet i Nashville med superprodusent Marti Frederiksen (Aerosmith, Def Leppard, Mötley Crüe) for å ferdigstille sitt fjerde studioalbum, som kommer i april 2018.

thedeaddaisies.com
facebook.com/TheDeadDaisies

Supp The New Roses

Disse er et av Tysklands mest spennende og vellykkede nye rockeband. De siste årene har de spilt over 250 konserter over hele Europa, med seks egne turneer og oppvarmingsjobber for internasjonale artister som Accept, Saxon, Tremonti og ZZ Top.

Årets utgivelse «One More For The Road» ble deres definitive gjennombrudd med topp 20-plassering og påfølgende utsolgte konserter i hjemlandet. Albumet reflekterer The New Roses’ sceneavhengighet med fantastiske riff, fengende melodier, en organisk rytmemaskin og frontfigur Timmy Roughs briljante vokal. The New Roses er 100% rock, skapt for scenen og for fansen.

facebook.com/TheNewRoses
thenewroses.com

Bill. kr. 325,- +avg.

Les mer og kjøp billetter her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
mandag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!