Arrangementet er fullført.

Temasmaking med Ølakademiet hovedbilde
fredag 
17:00
Ølakademiet

Temasmaking med Ølakademiet

ØLSMAKING MED TEMA

På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.

Ølsmaking med tema er for deg som ønsker å lære litt mer om et bestemt tema. Her smaker du deg gjennom et utvalg øl fra dagens tema, mens deres kursholder forteller fakta og anekdoter rundt dette. Tema kan være øl fra et bestemt land, årstid eller en ølstil.

En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, og man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.

Ølsmakingene foregår i Ølakademiets lokaler på Grünerløkka i Oslo.

Pris per person: 645,-

Datoer for temasmakinger:
11.01. 2019, 17:00-18:30: Mørkt og sterkt
31.01. 2019, 18:00-19:30: IPA-smaking

13.02. 2019, 18:00-19:30: Surølsmaking

08.03. 2019, 17:00-18:30: Belgisk ølsmaking
21.03. 2019, 18:00-19:30: Nordic Craft Beer

04.04. 2019, 18:00-19:30: IPA-smaking
02.04. 2019, 18:00-19:30: Glutenfri ølsmaking

08.05. 2019, 17:30-19:00: IPA-smaking
29.05. 2019, 18:00-19:00: Frukt og bærølsmaking

12.06. 2019, 18:00-19:30: Sommerølsmaking

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.