Arrangementet er fullført.
ØLSMAKING MED TEMA
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
Ølsmaking med tema er for deg som ønsker å lære litt mer om et bestemt tema. Her smaker du deg gjennom et utvalg øl fra dagens tema, mens deres kursholder forteller fakta og anekdoter rundt dette. Tema kan være øl fra et bestemt land, årstid eller en ølstil.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, og man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene foregår i Ølakademiets lokaler på Grünerløkka i Oslo.
Pris per person: 645,-
Datoer for temasmakinger:
11.01. 2019, 17:00-18:30: Mørkt og sterkt
31.01. 2019, 18:00-19:30: IPA-smaking
13.02. 2019, 18:00-19:30: Surølsmaking
08.03. 2019, 17:00-18:30: Belgisk ølsmaking
21.03. 2019, 18:00-19:30: Nordic Craft Beer
04.04. 2019, 18:00-19:30: IPA-smaking
02.04. 2019, 18:00-19:30: Glutenfri ølsmaking
08.05. 2019, 17:30-19:00: IPA-smaking
29.05. 2019, 18:00-19:00: Frukt og bærølsmaking
12.06. 2019, 18:00-19:30: Sommerølsmaking
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.