Arrangementet er fullført.

Teknisk museum gjenåpner! hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Teknisk museum gjenåpner!

Kom og se – det enorme vannhjulet, selve hjertet i museet, har begynt å gå igjen! Det kunne jo ikke vært mer symbolsk, for på lørdag åpner museet dørene igjen etter flere koronastengte uker. De beste smitteverntiltak er etablert, og når vi alle nå passer på litt ekstra er det trygt å besøke oss for både store og små.

Publikum vil oppleve at noen installasjoner er tatt ut eller stengt, som del av tiltakene. Det gjelder særlig i Vitensenteret. På vår smittevern-side kan du oppdatere deg på hva som er gjort i museet og hva du bør tenke på før, under og etter besøket hos oss. Det er fortsatt svært mye gøy å lære og oppleve her, og museet er den reneste gullgruve for nysgjerrige i alle aldre!

Særlig bør den nye, hyperaktuelle utstillingen Regjeringskvartalet oppleves. Her kan du se lekre arkitekturfoto, interessante byggebilder tatt i sine historiske omgivelser, og stilrene fotografier fra innsiden, med sitt hypermoderne interiør. Må sees!

Ta deg også god tid i den store veteranbilavdelingen, som byr på mange perler. Hva med en av verdens første biler, designet av legendariske Porsche, Norges første elbil og flere av Kong Olavs biler?

Relaterte saker

Eventbilde: Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger
søndag
12:00

Minimusikk: LABYRINTER! med Karoline Krüger

«LABYRINTER!» er et musikalsk fyrverkeri for unger i alle aldre basert på tekster av dikteren André Bjerke, med musikk av Karoline Krüger.

Eventbilde: Gresskarskjæring med Emil Hauge
søndag
15:00

Gresskarskjæring med Emil Hauge

Søndag 24. oktober blir det høststemning i Vulkangata når kunstner Emil Hauge inviterer til live gresskarskjæring!

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!