Arrangementet er fullført.

Teknisk museum gjenåpner! hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Teknisk museum gjenåpner!

Kom og se – det enorme vannhjulet, selve hjertet i museet, har begynt å gå igjen! Det kunne jo ikke vært mer symbolsk, for på lørdag åpner museet dørene igjen etter flere koronastengte uker. De beste smitteverntiltak er etablert, og når vi alle nå passer på litt ekstra er det trygt å besøke oss for både store og små.

Publikum vil oppleve at noen installasjoner er tatt ut eller stengt, som del av tiltakene. Det gjelder særlig i Vitensenteret. På vår smittevern-side kan du oppdatere deg på hva som er gjort i museet og hva du bør tenke på før, under og etter besøket hos oss. Det er fortsatt svært mye gøy å lære og oppleve her, og museet er den reneste gullgruve for nysgjerrige i alle aldre!

Særlig bør den nye, hyperaktuelle utstillingen Regjeringskvartalet oppleves. Her kan du se lekre arkitekturfoto, interessante byggebilder tatt i sine historiske omgivelser, og stilrene fotografier fra innsiden, med sitt hypermoderne interiør. Må sees!

Ta deg også god tid i den store veteranbilavdelingen, som byr på mange perler. Hva med en av verdens første biler, designet av legendariske Porsche, Norges første elbil og flere av Kong Olavs biler?

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
onsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
onsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!