Arrangementet er fullført.

Teknisk museum gjenåpner! hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Teknisk museum gjenåpner!

Kom og se – det enorme vannhjulet, selve hjertet i museet, har begynt å gå igjen! Det kunne jo ikke vært mer symbolsk, for på lørdag åpner museet dørene igjen etter flere koronastengte uker. De beste smitteverntiltak er etablert, og når vi alle nå passer på litt ekstra er det trygt å besøke oss for både store og små.

Publikum vil oppleve at noen installasjoner er tatt ut eller stengt, som del av tiltakene. Det gjelder særlig i Vitensenteret. På vår smittevern-side kan du oppdatere deg på hva som er gjort i museet og hva du bør tenke på før, under og etter besøket hos oss. Det er fortsatt svært mye gøy å lære og oppleve her, og museet er den reneste gullgruve for nysgjerrige i alle aldre!

Særlig bør den nye, hyperaktuelle utstillingen Regjeringskvartalet oppleves. Her kan du se lekre arkitekturfoto, interessante byggebilder tatt i sine historiske omgivelser, og stilrene fotografier fra innsiden, med sitt hypermoderne interiør. Må sees!

Ta deg også god tid i den store veteranbilavdelingen, som byr på mange perler. Hva med en av verdens første biler, designet av legendariske Porsche, Norges første elbil og flere av Kong Olavs biler?

Relaterte saker

Eventbilde: Kasper og Kjempen på Bærum Kulturhus
lørdag
14:00

Kasper og Kjempen på Bærum Kulturhus

Figurteater om Kasper Lue av Janosch, for barn fra 3 år.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
fredag
10:00

Tumble in the Jungle

Fart, humor og opplevelser i jungelen for barn 3-5 år.

Eventbilde: Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk

Il Tempo Gigante, kjent fra filmen Flåklypa Grand Prix, kommer til Hadeland Glassverk lørdag 8. mai. Gratis inngang!