Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tegneworkshop i Klimahuset hovedbilde
søndag 
12:00
Naturhistorisk museum

Tegneworkshop i Klimahuset

I anledning verdens miljødag ønsker Naturhistorisk museum velkommen til tegneworkshop med klima som tema!

Tegneserieromanen “Embla – Kampen for fremtiden” er en spennende fortelling om klimaendringene og hvilke utfordringer vi møter når vi skal velge veien videre. Underveis i historien blir Embla presentert for tre mulige og faktabaserte fremtidsscenarioer. Scenariene Embla må velge mellom illustrerer scenariene som brukes av FNs klimapanel. Boken er skrevet av klimaforsker og forfatter Bjørn Samset og illustrert av Arild Midthun.

Kl. 12:00 kommer Arild Midthun til Klimahuset for å fortelle om hvordan boken ble til.

Fra 12.30 blir det tegneworkshop der unge kan tegne sine drømmer og visjoner og få veiledning av Midthun, en av Norges mest kjente tegneserieskapere, blant annet kjent for å ha tegnet i Donald Duck & Co

Arrangementet passer fra 11 år og oppover.

Bilde: Cappelen Damm

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
onsdag
12:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!