Søk i Aktiv i Oslo

Teaterkurs for barn: Litt av en by hovedbilde

Teaterkurs for barn: Litt av en by

littavenby_33_2013_nett

Fra alle verdens land har vi samlet duppeditter og artefakter; en vimpel, en hatt, en maske, en skatt?

Deltagerne får lov til å prøve seg fram, og ved hjelp av rekvisittene lærer de seg hvordan man bygger en karakter. Hvilket land kommer de fra? Hvordan snakker de? Hvordan beveger de seg?

Etter at hver deltager har formet karakteren sin får de møte de andre karakterene, og sammen former de byen sin, og historien for stykket. Hva skjer hvis så mange forskjellige/spesielle mennesker møtes på et sted? Hvordan bygger vi historien vår videre? Er det noe spesielt vil vi fortelle til publikum? Er det en felles ting vi har som er viktig for oss?

Passer for barn i alderen: 7-12 år

Tidspunkt: 12. – 16. august kl.10.00 – 14.00
Pris: 1200,- 

Søskenrabatt:* 800,- 

Antall plasser: 15
Instruktør: Sylwia Janina Stasiak

Deltagerne vil lære å tenke kreativt, skape noe eget og samarbeide, de vil jobbe både selvstendig og i grupper. De vil lage sin egen karakter, skrive egne replikker, og samarbeide om å lage en historie, skape en by med mange forskjellige karakterer. De vil lære å se andre i forhold til seg selv. Hvor forskjellige og hvor like er menneskene? Hvor mange språk finnes det i verden? Hvor forskjellige er vi når vi snakker annerledes? Er vi annerledes? Hva betyr å være annerledes?

Den siste kursdagen, fredag, blir det en avsluttende forestilling for foreldre og venner. Oslo teatersenter har åpent fra kl. 09.00 til 15.00 i hverdagene, slik at de som ønsker det kan komme og bli værende i felleslokalet på disse tidspunktene.

Deltagerne må ta med matpakke, drikke og løse klær. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring fra teater.

Påmelding på Oslo teatersenters nettsider.

Relaterte saker