Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE hovedbilde
lørdag 
13:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

BRAK! Et blinkende romskip bråker og suser i dét det kræsjlander på jorda. Ut av romskipet kommer to litt rare, men humanoide skapninger dekket av duppeditter og knotter. De litt forslåtte skapningene henvender seg til publikum, men i stedet for å snakke, begynner de å lage et leven uten like. Det virker som de prøver å kommunisere med publikum, men språket er et mylder av ulende lyder og fordreide stemmer! 

LYDASTRONAUTENE tar med seg publikum på en intergalaktisk reise hvor barna må assistere to hjelpeløse romvesen-venner for å få liv i romskipet sitt. Romvesenene snakker ikke som oss, men kan vi klare å forstå dem likevel?

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling. Vi bruker merkelige rytmer, melodier og lys til å fortelle en historie om vennskap, språk og viktigheten av sang og musikk i livene våre. For hva er egentlig musikk for et romvesen?

  • Passer for barn mellom 6-10 år.
  • Gymsalen kl. 11:00 og kl. 13:00.
  • Forestillingen gjøres i samarbeid med Sentralen Ung med støtte fra Kulturrådet.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!