Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Team Me hovedbilde
fredag 
21:00

Team Me

TeamMe_nett-895x405

Det gikk bare to år fra den tilfeldige debutkonserten på Urørtfinalen 2010 til Team Me vant Spellemannprisen for årets popalbum med den kritikerroste debutplata «To The Treetops!» og var blitt et av Norges mest populære indieband. Team Me spiller denne kvelden to konserter på Parkteatret, en Yngling konsert (fri alder) og en konsert med 18-årsgrense.

Team Me fikk også fort internasjonal oppmerksomhet, med radiolisting, omtaler og konserttilbud fra hele verden. Det ble to hektiske år. I kjølvannet av debutalbumet spilte Team Me over 250 konserter, blant annet utsolgte i byer som Tokyo, Berlin, London, Paris og Amsterdam, og over hele Norge. Siden har de vunnet flere internasjonale musikkpriser og blitt en suksesshistorie innen norsk musikkeksport, med store omtaler i internasjonale media som NME, The Guardian, Q Magazine, The Sunday Times og mange flere.

I 2014 kom det nye albumet «Blind As Night» til strålende kritikker i norsk presse. Det intense livet på veien hadde skapt et sammensveiset bandkollektiv, med et ønske om å gå videre både musikalsk og lydmessig i forhold til debutalbumet. Plata gikk rett inn på 7.plass på VG-­lista og singlene «Kick & Curse» og «F is for Faker» ble begge A-­listet på P3. Team Me ble også nominert til årets liveband av P3 Gull.

I sommer har de spilt på festivaler som Slottsfjell, Vinjerock, Malakoff Rockfestival, Sommerfesten på Giske og nå helt nylig hovedscenen på Øyafestivalen. I tillegg har store deler av Europa fått oppleve hedmarkingene på tur.

I september slipper Team Me en splitter ny singel. Den får du garantert høre når de spiller ikke mindre enn to konserter på Parkteatret.

 

Les mer og kjøp billetter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!
torsdag
21:00

Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!

Opplev My Darling Clementine med deres nyeste, kritikerroste utgivelse ‘Country Darkness – the songs of Elvis Costello’.

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.

Eventbilde: Dissimilisfestivalen 2024
fredag
17:00

Dissimilisfestivalen 2024

Dissimilis åpner nok en gang festivalsesongen med en tradisjonsrik, hjertevarm og inkluderende byfestival.