Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Team Me hovedbilde
fredag 
21:00

Team Me

TeamMe_nett-895x405

Det gikk bare to år fra den tilfeldige debutkonserten på Urørtfinalen 2010 til Team Me vant Spellemannprisen for årets popalbum med den kritikerroste debutplata «To The Treetops!» og var blitt et av Norges mest populære indieband. Team Me spiller denne kvelden to konserter på Parkteatret, en Yngling konsert (fri alder) og en konsert med 18-årsgrense.

Team Me fikk også fort internasjonal oppmerksomhet, med radiolisting, omtaler og konserttilbud fra hele verden. Det ble to hektiske år. I kjølvannet av debutalbumet spilte Team Me over 250 konserter, blant annet utsolgte i byer som Tokyo, Berlin, London, Paris og Amsterdam, og over hele Norge. Siden har de vunnet flere internasjonale musikkpriser og blitt en suksesshistorie innen norsk musikkeksport, med store omtaler i internasjonale media som NME, The Guardian, Q Magazine, The Sunday Times og mange flere.

I 2014 kom det nye albumet «Blind As Night» til strålende kritikker i norsk presse. Det intense livet på veien hadde skapt et sammensveiset bandkollektiv, med et ønske om å gå videre både musikalsk og lydmessig i forhold til debutalbumet. Plata gikk rett inn på 7.plass på VG-­lista og singlene «Kick & Curse» og «F is for Faker» ble begge A-­listet på P3. Team Me ble også nominert til årets liveband av P3 Gull.

I sommer har de spilt på festivaler som Slottsfjell, Vinjerock, Malakoff Rockfestival, Sommerfesten på Giske og nå helt nylig hovedscenen på Øyafestivalen. I tillegg har store deler av Europa fått oppleve hedmarkingene på tur.

I september slipper Team Me en splitter ny singel. Den får du garantert høre når de spiller ikke mindre enn to konserter på Parkteatret.

 

Les mer og kjøp billetter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Mari Boine – Oslo Konserthus
lørdag
20:00

Mari Boine – Oslo Konserthus

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
21:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!

Eventbilde: Urbane Totninger – Chat Noir
lørdag
21:00

Urbane Totninger – Chat Noir

I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir. Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.