Arrangementet er fullført.

mandag 
Son Spa

Høstferie på Son Spa

Son spa kids

Ta høstpausen på spa med egne aktiviteter for familien

Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med Tai Chi/Yoga med barna eller massasjebehandling for barn mellom 7 og 16 år? Ta høstpausen hos Son Spa – ro ned og la hele familien hente ny energi.

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststien og en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Oslo Fashion Outlet i Vestby. Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med KIDS Flow med barna eller en deilig spabehandling? Barnetider i bassenget kl. 07.00 – 15.00. Gjelder mandag-fredag i uke 40.

Les mer her

 

Son Spa KIDS

Son Spa KIDS er en innføring i spa og avkobling for barn. La barna ta del i sparitualer og avslapningsøvelser i deres KIDS program. Roe ned og koble av fra den digitale hverdagen. På Son Spa går livet mer i sakte fart. De ønsker å lære barn hvordan man nyter spa – spaavdelingen er et sted for ro og velvære. De har utvidet badetiden i bassenget fra 07.00-15.00, har et eget aktivitetsprogram og flere deilige spabehandlinger for barn.

 

Barnespameny

Aromamassasje 20 min – rolig og lett massasje av rygg og nakke

Fotmassasje 20 min – en lett massasje av fot og legger

Manikyr 20 min – stell av negler og neglelakk

Torsdag kl. 16.00 er det KIDS Flow (30 min) – en avslappende stund der de lærer seg å roe ned med Tai Chi/Yoga bevegelser

Velkommen til høstferie på Son Spa!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.