mandag 
Son Spa

Høstferie på Son Spa

Son spa kids

Ta høstpausen på spa med egne aktiviteter for familien

Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med Tai Chi/Yoga med barna eller massasjebehandling for barn mellom 7 og 16 år? Ta høstpausen hos Son Spa – ro ned og la hele familien hente ny energi.

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststien og en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Oslo Fashion Outlet i Vestby. Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med KIDS Flow med barna eller en deilig spabehandling? Barnetider i bassenget kl. 07.00 – 15.00. Gjelder mandag-fredag i uke 40.

Les mer her

 

Son Spa KIDS

Son Spa KIDS er en innføring i spa og avkobling for barn. La barna ta del i sparitualer og avslapningsøvelser i deres KIDS program. Roe ned og koble av fra den digitale hverdagen. På Son Spa går livet mer i sakte fart. De ønsker å lære barn hvordan man nyter spa – spaavdelingen er et sted for ro og velvære. De har utvidet badetiden i bassenget fra 07.00-15.00, har et eget aktivitetsprogram og flere deilige spabehandlinger for barn.

 

Barnespameny

Aromamassasje 20 min – rolig og lett massasje av rygg og nakke

Fotmassasje 20 min – en lett massasje av fot og legger

Manikyr 20 min – stell av negler og neglelakk

Torsdag kl. 16.00 er det KIDS Flow (30 min) – en avslappende stund der de lærer seg å roe ned med Tai Chi/Yoga bevegelser

Velkommen til høstferie på Son Spa!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Egal teater presenterer Ronja Røverdatter
søndag
13:00

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter Astrid Lindgren klassikeren som har fascinert mange generasjoner barn som er basert på Astrid Lindgrens siste bok.

Eventbilde: Soul Sessions – Open Practice
søndag
16:00

Soul Sessions – Open Practice

Soul Sessions Oslo OPEN PRACTICE er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder.