Arrangementet er fullført.

Ta Høstferien på Son Spa hovedbilde
mandag 
09:00
Son Spa

Ta Høstferien på Son Spa

Ta høstpausen på spa med egne aktiviteter for familien

Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med Tai Chi med barna eller et kreativt bakekurs? Ta høstpausen hos Son Spa– ro ned og la hele familien hente ny energi.

Gjelder mandag til fredag i uke 40. Barnetider i bassenget hver dag fra 9-14.

Les mer her

PROGRAM:

Mandag kl. 16-1730: Trening & sparituale

Treningstime for hele familien etterfulgt av et avslappende sparituale. Her får barna utdelt hvert sitt fotbad med deilig badesalt, der de kan sitte og kose seg mens de får utdelt en deilig skrubb til føtter og legger. Til slutt legger vi på en maske av sjokolade som senere tørkes godt av med en deilig lunken klut.

Tirsdag  kl. 16-18: Bakekurs 

Kaker er gøy! Vi viser hvordan vi baker – her er det selvfølgelig lov til å smake etterpå!

Onsdag kl. 16-1730: Tai Chi + sparituale

Tai Chi er ideelt for både barn og voksne. Her lærer barna enkle Tai Chi øvelser som gjør godt for kropp og sinn. Etterfulgt av et avslappende sparituale der barna får utdelt en og mild deilig rens til ansiktet, en mild tonic, en lett ansiktsmaske og en lett hudkrem. En erfaren hudpleier lærer hvordan dette skal påføres og fjernes.

Torsdag kl. 16-18: Matkurs

Lær å lage mat med en av våre kokker. Etterfølges selvfølgelig av smaksprøver!

95,- kr pr. barn pr. aktivitet. Vi anbefaler at det er med en voksen pr. familie. Minimum 10 påmeldte for at vi gjennomfører.

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststienog en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Norwegian Outlet i Vestby. For den golfglade er Soon Golfbane stedet og greenfee kjøpes i resepsjonen. Eller hva med å ta et slag tennis på en bane som ligger rett i vannkanten. Sjøen er ekstra flott på høsten, stille vann og vakre farger. Prøv en kajakk eller SUP-tur – utstyr leies i resepsjonen. Tilbake på hotellet står et spaanlegg klar til å ta deg imot med flere badstuer, bassenger og deilige spabehandlinger. Dagen avsluttes med et deilig måltid i restauranten.

Relaterte saker

Eventbilde: Den hvite klovnen med Égal teater
lørdag
16:30

Den hvite klovnen med Égal teater

” Den hvite klovnen,” handler om hvor viktig det er å være seg selv og at alle mennesker er viktige uansett hva de holder på med.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: Emil i Lønneberget
søndag
13:00

Emil i Lønneberget

I teaterforestillingen gjenopplever vi noen av de mange kjente og kjære historiene og sangene fra Emils eventyrlige og spennende barndom.