Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

T.J. Miller – The Gentle Giant Tour hovedbilde
onsdag 
19:00
Latter

T.J. Miller – The Gentle Giant Tour

“T.J. Miller has enough personality to compete with the mega comedy stars.” – Esquire

T.J. MILLER er en av de mest ettertraktede komikerne i verden, i hvert fall i vår del av den nordlige halvkule. Han fikk sitt store gjennombrudd i humor tv-serien “Silicon Valley” som igjen førte til medvirkning i boxoffice-filmer som “Transformers: Age Of Extinction”, “Ready Player One” og “Deadpool 2″m.fl. Som et resultat har han nå etablerte seg helt i toppsjiktet i Hollywood både som skuespiller og komiker.

I over 15 år har han jobbet for å få folk til å le, drevet av overbevisningen om at livet er grunnleggende tragisk og det beste han kan gjøre er å gi publikum en flukt fra det tragiske, ved å gjøre det hele om til komedie. Det har ført til at han har finslipt sin absurde observasjonshumor med standup-show over hele verden de siste 15 årene. Og ikke EN eneste gang har han gjort i buksa mens han har stått scenen!

Hans timelange komedie spesialer T.J. MILLER: INGEN REELL GRUNN (Comedy Central) og T.J. MILLER: METICULOUUSLY RIDICULOUS (HBO) er tilgjengelig for å strømmes hvor enn strømmet innhold strømmes.

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!