Arrangementet er fullført.

SYNGALONG familiekino hovedbilde
søndag 
13:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

SYNGALONG familiekino

Ja, nå har faktisk hele familien sjansen til å nyte en familie- og sangvennlig film på storskjerm i et nedlagt hovedbibliotek – og synge med når de føler for det. Og den sjansen kommer jo ikke så innmari ofte egentlig.

Med andre ord; vår ukentlige SYNG-along-familiekino gjør en gjesteopptreden i det gamle hovedbiblioteket på Hammersborg, med plass til 450 SYNG’ende små og store kinopublikummere. Det er veldig mye flere enn vi er vant til å ha plass til på SYNG, så det gleder vi oss til – og det gjør du også.

INFO:

– Hvilken film vi viser slippes snart, så bare følg med på arrangementet
– Billetter koster kr. 85 for voksne og kr. 55 for barn, og kjøpes på https://www.ticketmaster.no/event/635287 (billettgebyr kommer i tillegg)
– Dørene åpner kl. 13
– Det er lov å kle seg ut
– Hvis du er nysgjerrig på SYNG-along-familiekinoen vår generelt, så bør du nok sjekke mer info på https://syng.no/syng/syng-along-kino

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?