Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SYNGALONG familiekino hovedbilde
søndag 
13:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

SYNGALONG familiekino

Ja, nå har faktisk hele familien sjansen til å nyte en familie- og sangvennlig film på storskjerm i et nedlagt hovedbibliotek – og synge med når de føler for det. Og den sjansen kommer jo ikke så innmari ofte egentlig.

Med andre ord; vår ukentlige SYNG-along-familiekino gjør en gjesteopptreden i det gamle hovedbiblioteket på Hammersborg, med plass til 450 SYNG’ende små og store kinopublikummere. Det er veldig mye flere enn vi er vant til å ha plass til på SYNG, så det gleder vi oss til – og det gjør du også.

INFO:

– Hvilken film vi viser slippes snart, så bare følg med på arrangementet
– Billetter koster kr. 85 for voksne og kr. 55 for barn, og kjøpes på https://www.ticketmaster.no/event/635287 (billettgebyr kommer i tillegg)
– Dørene åpner kl. 13
– Det er lov å kle seg ut
– Hvis du er nysgjerrig på SYNG-along-familiekinoen vår generelt, så bør du nok sjekke mer info på https://syng.no/syng/syng-along-kino

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.