Arrangementet er fullført.

SYNGALONG familiekino hovedbilde
søndag 
13:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

SYNGALONG familiekino

Ja, nå har faktisk hele familien sjansen til å nyte en familie- og sangvennlig film på storskjerm i et nedlagt hovedbibliotek – og synge med når de føler for det. Og den sjansen kommer jo ikke så innmari ofte egentlig.

Med andre ord; vår ukentlige SYNG-along-familiekino gjør en gjesteopptreden i det gamle hovedbiblioteket på Hammersborg, med plass til 450 SYNG’ende små og store kinopublikummere. Det er veldig mye flere enn vi er vant til å ha plass til på SYNG, så det gleder vi oss til – og det gjør du også.

INFO:

– Hvilken film vi viser slippes snart, så bare følg med på arrangementet
– Billetter koster kr. 85 for voksne og kr. 55 for barn, og kjøpes på https://www.ticketmaster.no/event/635287 (billettgebyr kommer i tillegg)
– Dørene åpner kl. 13
– Det er lov å kle seg ut
– Hvis du er nysgjerrig på SYNG-along-familiekinoen vår generelt, så bør du nok sjekke mer info på https://syng.no/syng/syng-along-kino

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!