Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademi sin kokebok “Sushi på Norsk” er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om hjemmelaget sushi av Kulinarisk Akademi sine inspirerende kokker, meld deg på dette populære kurset.
I løpet av kvelden vil dere lære hvordan tilberede risen, hvilket tilbehør man kan anvende og ikke minst hvilke smakskombinasjoner som er utmerket sammen.
Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.