Arrangementet er fullført.
Kokeboken “Sushi på Norsk” er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om hjemmelaget sushi av inspirerende kokker, meld deg på dette populære kurset. I løpet av kvelden vil dere lære hvordan tilberede risen, hvilket tilbehør man kan anvende og ikke minst hvilke smakskombinasjoner som er utmerket sammen.
Oppstart kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.250,-per person
Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner
Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.
Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.