Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Supersøndag: feiring dagen før Samefolkets dag hovedbilde
søndag 
14:00
Historisk museum

Supersøndag: feiring dagen før Samefolkets dag

Historisk museum starter feiringen av Samefolkets dag med barneteater fortalt av Sami Golle Galdu – den samiske Gullkilden. Klemet Mikkel Buljo lærer deg å kaste lasso som en ekte reingjeter. Og i kilden kan du sy med avhåra reinskinn, legge puslespill og tegne i sameflaggets farger.

Les mer.

Tid: 11:30–15:00

Barneforestillingen «Fra stjernene til livet” baserer seg på den sørsamiske fortellingen om Urmoderen og menneskene. Der i det mørke himmelrommet, er noe stort i vente. Alle gode krefter hjelper til. Langs en solstråle bærer det, ned mot jorda. Menneskene blir stille og speider opp mot himmelen.

Denne sanselige og visuelle forestillingen inviterer publikum inn i en verden fylt joik, trommer, tekstiler, spennende rekvisitter og dans. Dette er en gyllen anledning til å starte feiringen av Samefolkets dag 6. februar sammen med dine barn.

Barneteateret passer for barn fra 3 til 6 år.

Påmelding forestilling kl. 12.00

Påmelding forestilling kl. 13.00

Påmelding forestilling kl. 14.00

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!