Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

mandag 
19:00

Sunna’s Musikkbingo på Royal Gastropub

Plakat av Musikkbingo

Sunna’s Musikkbingo på Royal Gastropub hver mandag kl 19.00. Royal Gastropub ligger midt i Oslo sentrum, nærmere sagt Jernbanetorget 1, 0154 Oslo.

Bingo + musikk, litt quiz og litt flaks = mye moro!

Høsten har satt sitt inntog og solen varmer ikke like godt lenger, men fortvil ikke. Royal Gastropub arrangerer festlig musikkbingo og god stemning i sitt lune og varme lokale – perfekt for å samle både familie og venner. PS: De serverer noen av Oslos aller beste burgere!

Det blir spilt gode og gamle så vel som nye slagere, hvilket utvilsomt vel vekke vinnerinnstinkt hos de fleste. Kanskje er det dere som vinner!

Her det bare å møte opp – det hele er gratis!

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.