Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Strikkesalong hovedbilde
torsdag 
19:00
Deichman Bjørvika

Strikkesalong

Finn fram ditt fineste hespe og møt andre strikkere til en skikkelig fin strikkekveld. Bli inspirert av spennende foredrag og nydelig musikk.

Velkommen til en uhøytidelig strikkekveld på biblioteket. Det blir god stemning, foredrag de populære designerne Inga Semmingsen og Maja Karlsson, samt konsert med Lysning.

Inga Semmingsen lager strikkemønstre under navnet Vippet av pinnene. Med design som Hallensjal og Ingensgenser har Inga blitt svært populær på ‘strikkeinsta’. Inga forteller om hvor og hvordan hun finner inspirasjon, nye og gamle teknikker og konstruksjoner, og hvordan hun jobber med å blande farger og struktur på spennende måter. Inga er en av forfatterne bak boken ‘Unik strikk’.

Maja Karlsson er en svensk strikkedesigner og forfatter. Hun har gitt ut flere mønsterbøker, med svenske tradisjonsmønstre, votter, sokker, og kofter. Majas strikkede mamelukker har gått sin seiersgang på sosiale medier i flere år, og er en av hennes mest populære mønstre. Hør hvordan hun jobber med natur som inspirasjon, og om hennes seneste utgivelse, ‘Koftor’.

Lysning spiller sart, drømmende pop på norsk. Den Oslo-baserte duoen, som består av Ingvild Våge og Bjarne Liland, lager store, stemningsfulle lydbilder med mye klang, mye rom, og mye følelser. Lysning ønsker å røre ved det sårbare som vi alle bærer på, samtidig som håpet ligger som en grunntone i musikken. Ingvild er også kjent fra den populære strikkepodkasten ‘Strikketerapi’ og ‘Mostly knitting podcast’.

Ta med deg strikketøyet og bli med!

Kveldens strikkende konferansier er Bård Watn.

Les mer her.

Foto: Karlsson/Helene Pé, Lysning/Thomas Johansen, Semmingsen/Cappelen Damm

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas Søndag på Barcode Street Food
søndag
12:00

Barnas Søndag på Barcode Street Food

Hver søndag inviterer BSF til en ekstra spesiell og gratis aktivitetsdag for hele familien.