Arrangementet er fullført.

Strikke 2017 på Hadeland Glassverk hovedbilde
lørdag 
12:00
Hadeland Glassverk

Strikke 2017 på Hadeland Glassverk

Velkommen til Strikke 2017

2. september – 29. oktober – Årets strikkehappening du ikke kan gå glipp av!

Det er snart høst og tid for å smyge seg ned i godstolen foran peisen med strikketøyet! Start sesongen med å bli inspirert av de hotteste trendene og lær deg nye teknikker og ikke minst – få gode tilbud på kvalitetsgarn og de nyeste oppskriftene!

2. september er det igjen tid for strikkefestival på Hadeland Glassverk. Åpningen markeres med catwalk i regi av Makeløs, live musikk, boksigneringer og hyggelig strikkecafe. Dette blir en folkefest og festen varer helt til 28. oktober!

Galleri 2 fylles med alt fra storslåtte kunstinstallasjoner og det beste fra de mest kjente designerne, til nyskapende småstrikk fra hobbystrikkere. Gjennom hele festivalperioden vil det holdes workshops innen blant annet flettestrikk, strikkedesign, klipp i strikk og garnfarging.

I forbindelse med utstillingen, har vi en stor strikkebutikk med garn fra kjente merkenavn som Sandnes Garn, Dale og Du Store Alpakka, i tillegg til et bredt utvalgt av spennende håndfarget garn fra diverse mindre leverandører.

Kjøp billetter her >>

 

Program:

 

Følg Hadeland Glassverk i sosiale medier for mer informasjon:

Facebook >>

Instagram >>

Besøk nettsiden til Hadeland Glassverk her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oksen Ferdinand – Oslo Nye
onsdag
11:00

Oksen Ferdinand – Oslo Nye

Historien om oksen Ferdinand som helst vil sitte for seg selv og nyte blomsterduften, er en rørende, morsom og tankevekkende fortelling.

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.