Arrangementet er fullført.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), pibiltaco (Mexico), ceviche lechede tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin, svinebuljong (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Maten spises underveis i kurset.
Menyen kan variere noe.
Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1500,-per person
Liv & Røre Triaden skapt en spesiell après-ski-opplevelse. Omfavn våren utendørs, nyt den inspirerende atmosfæren, og bli med å gjøre denne Afterski-festen uforglemmelig!
Drop your skis and get your warmth back on the dance floor with OFSs amazing DJs!
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!