Arrangementet er fullført.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche leche de tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Maten spises underveis i kurset.
Menyen kan variere noe.
Kurset er satt opp både 23. og 24. februar. Dette er et populært matkurs, så sikre deg plass alt nå!
Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1750,- per personer
For mer info om kurs street food på kveldstid gå til booking
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.