Arrangementet er fullført.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche leche de tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Maten spises underveis i kurset.
Menyen kan variere noe.
Kurset er satt opp både 23. og 24. februar. Dette er et populært matkurs, så sikre deg plass alt nå!
Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1750,- per personer
For mer info om kurs street food på kveldstid gå til booking
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.