Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Pris per person: 1 600,- ink. mva
Antall: 12-22 personer
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.