Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Street Food-kurs i vinterferien hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Street Food-kurs i vinterferien

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche leche de tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Maten spises underveis i kurset.

Menyen kan variere noe.

Kurset er satt opp både 23. og 24. februar. Dette er et populært matkurs, så sikre deg plass alt nå!

Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1750,- per personer

For mer info om kurs street food på kveldstid gå til booking

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.