Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med char Sui-ribbe (Kina/Taiwan), Pibil taco (Mexico), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), Gyoza med svin (Japan) og sist men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=STREET%20FOOD
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca. 4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Barcode Street Food inviterer til allmennquiz – fast hver tirsdag fremover!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.