Arrangementet er fullført.

Street food kurs hovedbilde
tirsdag 
17:00

Street food kurs

ntso

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe(Kina/Taiwan),¨Pibil¨ taco(Mexico), ceviche ¨lechede Tigre¨(Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), Gyoza med svin, svinebuljong(Japan) og sist, men ikke minst churros(Spania) til dessert. Det tas forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Kursholderne anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte 16:45
kl 17:00

Sted:

Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

For mer info eller påmelding gå til kulinariskakademi.no/kurskalender
For spørsmål ta kontakt med på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80