Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe(Kina/Taiwan),¨Pibil¨ taco(Mexico), ceviche ¨lechede Tigre¨(Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), Gyoza med svin, svinebuljong(Japan) og sist, men ikke minst churros(Spania) til dessert. Det tas forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kursholderne anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte 16:45
kl 17:00
Sted:
Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
For mer info eller påmelding gå til kulinariskakademi.no/kurskalender
For spørsmål ta kontakt med på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
Kom og bli med til Grønland Boulebar for spennende pokerkvelder med flotte premier!
Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende kokker.
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.