Arrangementet er fullført.
Street Food, onsdag 24. mai
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche ¨lechede Tigre¨, ramen og sist, men ikke minst churros til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs(ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
For spørsmål ta kontakt med oss:
tlf.: 23 23 15 80
mail: ck@kulinariskakademi.no
I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.