Arrangementet er fullført.
Street Food, onsdag 24. mai
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche ¨lechede Tigre¨, ramen og sist, men ikke minst churros til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs(ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
For spørsmål ta kontakt med oss:
tlf.: 23 23 15 80
mail: ck@kulinariskakademi.no
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Hva sier du til en kveld med guidet ølsmaking som avsluttes med en pizza?